FOTO I VIDEO/ 'kurir' donosi snimke pjevačice nakon drame

Nataša Bekvalac pronašla ljubavne poruke u Lukinom telefonu, a onda je on nasrnuo na nju...

Showbizz14.04.18, 15:01h

Nataša Bekvalac pronašla ljubavne poruke u Lukinom telefonu, a onda je on nasrnuo na nju...
Do porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše

 

Nataša Bekvalac, koja se porodila prije samo mjesec i po dana, noćas je pretrpjela fizičko nasilje od strane supruga Luke Lazukića.

 

Poznata pjevačica je u tom trenutku u stanu bila sa dadiljom i bebom Katjom, kćerkicom koju je dobila u braku sa Lazukićem. Kako se nezvanično saznaje, on ju je u njenom stanu na Dedinju prvo udario pesnicom u glavu, a onda joj napravio i modricu na oku.

 

Podsjetimo, do porodičnog nasilja je došlo kada je Lazukić rano jutros kući došao pijan i legao pored Nataše. Kako saznaje Kurir, ona je ustala i u njegovom telefonu potom našla razne ljubavne poruke, poslije čega je izbila svađa, a onda je on i fizički nasrnuo na nju i nanio joj povrede. Nataša je pomoć potražila u Urgentnom centru i slučaj prijavila policiji, koja je otišla do njenog stan, ali Lazukića tamo nije zatekla.

 

Natašina starija kćerka Hana, iz braka sa Danilom Ikodinovićem, bila je u Novom Sadu kod babe i dede, pa nije prisustvovala incidentu.

 

Kako Kurir saznaje, policija je odmah obavijestila nadležno Prvo osnovno tužilštvo koje je naložilo da se saslušaju i Nataša i njen suprug, kao i svjedoci, ako ih je bilo. Tužilaštvo je takođe naložilo da im se dostavi ljekarska dokumentacija o povredama pjevačice, nakon čega će odlučiti da li će protiv Lazukića biti pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.

 

Istovremeno, tužilaštvo bi moglo da naloži hitnu mjeru po kojoj bi Lazukić bio udaljen iz porodičnog stana, ili bi mu bila izrečena mjera zabrane prilaska. Naložena je i provjera u Centru za socijalni rad. Da li je ovo prvi slučaj ili se par i ranije sukobljavao? Takođe, naložena je i provjera da li je bivši sportista ranije osuđivan, krivično ili prekršajno.

 

Kurir donosi i prvi snimak i fotografije Nataše Bekvalac koja je nešto prije 16 časova snimljena kako izlazi iz svog stana u elitnom beogradskom naselju Dedinje, u pratnji sestre Kristine. Gledajte OVDJE 

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook