Ovo je sve što se zna o suprugu srpske pjevačice

Ko je Luka Lazukić koji je pretukao Natašu Bekvalac? IT stručnjak je razveden i ima dijete, obožava motore i tetovaže...

Lifestyle14.04.18, 13:32h

Ko je Luka Lazukić koji je pretukao Natašu Bekvalac? IT stručnjak je razveden i ima dijete, obožava motore i tetovaže...
Kako srbijanski Blic saznaje, pjevačicu Natašu Bekvalac je pretukao suprug Luka Lazukić. Evo šta se zna dosad o njemu...

 

Srpska pop pjevačica Nataša Bekvalac prošle godine uplovila je u vezu sa Lukom Lazukićem, koji do ljubavi sa Natašom nije bio poznat javnosti. Nekoliko mjeseci nakon razvoda od Ljube Jovanovića, Nataša se zaljubila u IT stručnjaka i poduzetnika Luku, piše Blic koji je danas iz izvora bliskih pjevačici saznao da ju je suprug noćas pretukao, te da je pomoć potražila u Urgentnom centru.

 

natasa-bekvalac-luka-lazukic

 

Ko je Luka Lazukić, razvedeni muškarac i ljubitelj motora?

 

Pored toga što se bavi osmišljavanjem raznih aplikacija i platformi u okviru digitalnih medija, Luka je strastveni motociklista i svake godine učestvuje na raznim moto-manifestacijama. Pošto mu je vožnja motora omiljeni hobi, on vodi takav stil života i voli žene u tom fazonu, piše Blic.

 

natasa-bekvalac-luka-lazukic

 

- Pošto sam veliki ljubitelj motora, volim žene koje furaju taj moto-stil, nose odijevne predmete od kože. Rekao bih, one žene koje su punk-rock fazonu - priznao je svojevremeno Lazukić u razgovoru za magazin "Stori" kada je krajem 2015. godine uradio seksi modni editorijal sa modnom kreatorkom Suzanom Perić.

 

luka-lazukic

 

On je tada priznao da voli žene koje imaju tetovaže na svom tijelu i da mu je to seksi.

 

- Tetovaže na određenim mjestima urađene kvalitetno mogu jako lijepo da izgledaju na jednoj ženi - rekao je tada novopečeni dečko Nataše Bekvalac, za kojeg skoro niko nije ni znao dok nije uplovio u vezu s lijepom Novosađankom.

 

Bio je u braku i, pored kćerke Katje koju je dobio s Natašom, ima još jedno dijete. U mladosti se bavio košarkom, a njegov najveći uspjeh je zlato na Evropskom prvenstvu 1997. godine, podsjeća Blic.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook