Predsjedništvo HDZ-a BiH o aktuelnoj političkoj situaciji

Iako je ostalo još malo vremena: 'Za izbore ćemo se pripremiti kao da će se Izborni zakon promijeniti'

Front13.04.18, 18:47h

Iako je ostalo još malo vremena: 'Za izbore ćemo se pripremiti kao da će se Izborni zakon promijeniti'
Predsjedništvo HDZ-a BiH otvorilo je i mnoge druge aktualne teme, s naglaskom na izbore i pripremu izbornih aktivnosti po svim fazama

 

Predsjedništvo HDZ-a BiH raspravljalo je u petak o aktualnoj političkoj situaciji te funkcioniranju izvršne i zakonodavne vlasti na svim administrativnim razinama u BiH.

 

Predsjedništvo je i na današnjoj sjednici potvrdilo raniji stav vezan za legitimno predstavljanje konstitutivnih naroda nema alternative, ustvrdivši kako se načelo mora ispoštovati u cjelini na svim administrativnim razinama vlasti, priopćeno je iz Ureda za informiranje HDZ-a BiH.

 

Procjena je da se izbore trebaju pripremiti kao da će se Izborni zakon promijeniti, iako je ostalo još malo vremena.

 

Predsjedništvo HDZ-a BiH otvorilo je i mnoge druge aktualne teme, s naglaskom na izbore i pripremu izbornih aktivnosti po svim fazama.

 

Predsjednica Izvršnog izbornog stožera i zamjenica predsjednika HDZ-a BiH Borjana Krišto prezentirala je aktivnosti Izvršnog izbornog stožera gdje su analizirane dosadašnje aktivnosti.

 

Iskazano je opredjeljenje da se sve aktivnosti obavljaju odgovornije, sve aktivnosti uskladiti programu, temama i ciljevima kampanje, navodi se u priopćenju.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook