Novi talas saslušanja u slučaju ubijene pjevačice

Otkriven novi detalj kobnog dana: Jelena Marjanović tri minute prije smrti poslala je poruku OVOJ ŽENI

Hronika30.03.18, 17:48h

Otkriven novi detalj kobnog dana: Jelena Marjanović tri minute prije smrti poslala je poruku OVOJ ŽENI
Poruku koja joj je stigla na telefon, ubijena Jelena poslala je u 16.43, svega tri minuta prije nego što će, prema obdukcionom nalazu, biti ubijena

 

Posljednja osoba kojoj je pjevačica Jelena Krsmanović Marjanović poslala poruku, svega nekoliko minuta prije nego što je ubijena, doktorka iz Borče Milana Š., biće saslušana 16. aprila u Višem tužilaštvu, saznaje „Blic“.

 

Kako saznaje Blic od izvora bliskog istrazi ubistva pjevačice Jelene Krsmanović, Milana Š. bila je veoma bliska sa Jelenom, a svega nekoliko minuta prije nego što će biti ubijena u kanalu pored nasipa u Crvenki u Borči, Jelena joj je poslala poruku.

 

- Milana Š. majka je Jelenine najbolje drugarice i šminkerke Andree i ljekar opšte prakse u Borči. Ona i pjevačica bile su bliske, pogotovu nakon što joj se majka razboljela. Često su se čule, a Milana joj je pomagala oko papirologije, brige o majci - priča izvor „Blica“ upoznat sa istragom.

 

Prema njegovim riječima, poruku koja joj je stigla na telefon, ubijena Jelena poslala je u 16.43, svega tri minuta prije nego što će, prema obdukcionom nalazu, biti ubijena. Pjevačica joj je u poruci tražila pomoć oko ljekarskih recepata.

 

- Prema vještačenju baznih stanica Jelena je, kako bi Milani poslala poruku, usporila kretanje ili stala, što je dovelo do toga da je Zoran Marjanović stigne. Od doktorkinog svejdočenja očekuje se da kaže detalje poruke, kakve je recepte pjevačica tražila i za koga, da li za majku ili sebe, ali i njena iskustva sa pjevačicom i njenim mužem, odnosno da li su joj Jelena ili kćerka ispričale za probleme između pjevačice i njenog supruga Zorana - priča izvor „Blica“.

 

Novi talas saslušanja u slučaju ubijene pjevačice Jelene, a u kojem će prva biti saslušana doktorka iz Borče, uslijedio je nakon što je Viši sud u Beogradu prošle nedjelje naložio dopunu optužnice koja je početkom februara podignuta protiv pjevačicinog supruga Zorana Marjanovića.

 

Kako su naveli u Višem sudu, naloženo je da se optužnica, između ostalog, dopuni i iskazom male Jane, Jelenine i Zoranove kćerke. Uz to, neophodno je da se „pribave drugi dokazi koji su neophodni da bi se ispitala osnovanost optužnice“.

 

(Blic.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook