FOTO/ Luksuzni hotel u centru grada

Pogledajte kako izgleda Swissotel Hotel & Resort Sarajevo koji otvara svoja vrata u maju ove godine

Biznis Klub30.03.18, 13:12h

Pogledajte kako izgleda Swissotel Hotel & Resort Sarajevo koji otvara svoja vrata u maju ove godine
Gosti će uživati u luksuzno uređenom interijeru koji predstavlja fuziju bosanskohercegovačke tradicije i profinjenosti švicarskog modela uređenja prostora

 

Hotelska scena grada Sarajeva će od ovog proljeća biti bogatija za jedan od najluksuznijih hotela iz grupacije Accor Hotels, globalnog hotelskog lanca sa 5+ zvjezdica.

 

Nakon uspješno završenog „Sajma zapošljavanja“,  održanog u februaru 2018. godine u Sarajevo City Centar, okončano je i formiranje profesionalnog tima Swissotela Sarajevo. U toku su intenzivni treninzi osoblja sa predstavnicima Accor grupacije i  Swissotela, a istovremeno se radi na završnim finesama za „soft opening“ u maju ove godine. 

 

01-lounge-medium

 

Hotel je namijenjen svim gostima i turistima, domaćim i stranim, koji dolaze u Sarajevo i imaju želju da osjete prepoznatljive usluge švicarskog hotelijerstva, lifestyla i koncepta „dom daleko od vašeg doma“, a sve unutar Sarajevo City Centra, uključujući shopping zonu i poslovnu kulu.

 

02-room-p2-medium

 

Gosti će uživati u luksuzno uređenom interijeru koji predstavlja fuziju bosanskohercegovačke tradicije i profinjenosti švicarskog modela uređenja prostora. 

 

03-bar-medium

 

Swissotel Hotel & Resort Sarajevo krasiće još jedna posebnost - „Unique design SPA“ epicentar, žila kucavica Swissotela -  i to sa potpisom jednog od najpoznatijih italijanskih dizajnerskih majstora.  

 

06-a-la-carte-medium

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook