U emisiji kod Sanje Doležal

Kolinda Grabar Kitarović priznala: 'Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan'

ŽENA iN28.03.18, 20:17h

Kolinda Grabar Kitarović priznala: 'Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan'
Iako je predsjednica Hrvatske te odlučuje o mnogim važnim stvarima, svakog jutra Kolinda je tek tipična žena koja stoji pred ormarom i gleda u njega jer nema što obući

 

Tokom cjelodnevnih obaveza u Karlovcu i okolici, gdje je trenutno preselila svoj ured, predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je i pjevačicu i voditeljicu Sanju Doležal na Radio Mrežnici, te s njom porazgovarala o tipično ženskim stvarima.

 

U opuštenom razgovoru hrvatska predsjednica se, poput svake žene, raspričala o ženskim stvarima, priznavši kako joj je pivo draže od crnog vina, na koje je intolerantna, da je ljubiteljica slanog, a ne slatkog, najdraža pjesma Novih fosila joj je "Košulja plava", a na pitanje voli li više zabavnjake ili narodnjake, rekla da je to "ovisi o prigodi", piše tportal.hr.

 

Kad je riječ o privatnom životu i opuštanju, najdraže joj je s djecom ispeći kokice i tako provoditi vrijeme jer je njen suprug i otac djece Jakov Kitarović puno strožiji od nje.

 

Iako je predsjednica Hrvatske te odlučuje o mnogim važnim stvarima, svakog jutra Kolinda je tek tipična žena koja stoji pred ormarom i gleda u njega jer nema što obući.

 

"Naravno da imam problem kao i svaka žena ujutro jer nemam što obući", priznala je Sanji Doležal te dodala kako je primijetila da je i ona ukrala dvije kombinacije iz njenog ormara, aludirajući na istu odjeću u kojoj su se dvije dame pojavile u javnosti.

 

sanja-dolezal-kolinda-grabar-kitarovic

 

Za kraj je otkrila kako je tajna njenog dobrog tena u kremi sa zaštitnim faktorom:

 

"Nafljaskam ujutro malo tekućeg pudera i šminke i onda to izdrži cijeli dan".

 

(Tportal.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook