Scena koja je šokirala posjetioce

Kupac nagovorio hostesu na beogradskom sajmu da upali auto, ona se zabila u drugo vozilo: 'Odjednom je nešto puklo!'

Auto & Dom28.03.18, 15:54h

Kupac nagovorio hostesu na beogradskom sajmu da upali auto, ona se zabila u drugo vozilo: 'Odjednom je nešto puklo!'
Hostesa sa štanda „Forda“ na nagovor kupca sjela u auto, upalila ga i zakucala se u „Toyotino“ vozilo sa susjednog štanda

 

Krajnje nesvakidašnja situacija desila se prije dva dana na Beogradskom sajmu automobila. Vjerovali ili ne - hostesa je uspjela da slupa auto!


Kako Kurir saznaje, hostesa sa štanda „Forda“ bila je glavni akter krajnje neočekivanog događaja. Ona je na nagovor kupca sjela u auto i nesmotreno ga upalila.

 

- Auto je bio u prvoj brzini, pomjerio se za metar-dva i udario i oštetio „Toyotino“ vozilo sa susjednog štanda. Niko nije mogao da vjeruje, niti je iko očekivao da će se to desiti. Odjednom je samo nešto puklo, posjetioci sajma su ostali zatečeni. Svi su počeli da se okupljaju oko slupanih automobila, nekima je čak bilo i smiješno - otkriva izvor Kurira.

 

sudar-beogradski-sajam

Sa lica mjesta


Međutim, još uvijek se ne zna da li će hostesa snositi neke sankcije i na koji način će morati da nadoknadi nanesenu štetu.

 

- To zavisi od vlasnika štanda. Šteta je minimalna, a auto je već zamijenjen drugim vozilom. Možda nije trebalo da pali auto usred hale, ali eto, desilo se - kaže sagovornik.


Iz Beogradskog sajma potvrdili su za Kurir da se ovo zaista dogodilo, ali ne znaju kolika je šteta nanesena.

 

- Na insistiranje kupca, hostesa koja stoji pored vozila je neoprezno upalila automobil i tom prilikom lakše oštetila vozilo na susjednom štandu. Incident je prošao bez opasnosti po posjetioce sajma - naveli su u odgovoru.

 

U svakom slučaju, uvoznik "Forda", kompanija "Grand motors", je za samo tri dana Sajma prodala čak 79 vozila, pa je ovaj znak bio samo dokaz da je "ford" talična marka za BG car show jer se ruše rekordi prodaje...

 

(Kurir.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/Foto: ilustracija/md)

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!