VIDEO/ Pušio tokom intervjua

Popularni glumac šokirao gostovanjem, priznao da više ne voli glumu i da je ovisan o sedativima

Ekran28.03.18, 11:16h

Popularni glumac šokirao gostovanjem, priznao da više ne voli glumu i da je ovisan o sedativima
Ovo do sada neviđeno pojavljivanje jedne javne ličnosti u ovakvom šouu zasigurno će ući u historiju. Penn je, između ostalog, priznao da glumu više ne voli i da je malo prije nego što je stao pod reflektore uzeo sedativ

 

Popularni glumac Sean Penn tokom intervjua u emisiji "The Late Show" sa Stephen Colbertom ispušio je ne jednu već dvije cigarete, apsolutno ne mareći za to što se nalazi u studiju i vrlo aktivno šalje veoma pogrešnu sliku o sebi u javnost.

 

Voditelju je kao od šale priznao da je navučen na hipnotik koji se dobiva isključivo uz recept, za kratkoročne tretmane insomnije, ali i pojedine vrste moždanih poremećaja. U pitanju je ''zolpidem'', još relativno novi lijek iz imidizopiridin klase.

 

Ovo do sada neviđeno pojavljivanje jedne javne ličnosti u ovakvom šouu zasigurno će ući u historiju. Penn je, između ostalog, priznao da glumu više ne voli i da je malo prije nego što je stao pod reflektore uzeo sedativ. U jednom trenutku Colbert je Penna morao opomenuti.   

 

- Molim te, nemoj više pušiti. Meni ne smeta, moji su pušili kad sam bio mali i taj miris me vraća u veoma sretna vremena, ali svi mi ovdje želimo da nam budeš tu još dugo, a cigarete su štetne po tvoje zdravlje.

 

Glumac nije burno reagirao na prozivku, samo se našalio i nastavio se ponašati kako se i do tada ponašao.

 

- To je posao za onkologe - rekao je kratko Penn.

 

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!