U SARADNJI SA EMISIJOM 'ISPUNI MI ŽELJU'

Sajam namještaja SARAJEVO4WALLS u humanitarnoj akciji: Simbolična ulaznice od 2 KM za pomoć najugroženijim stanovnicima

Hronika22.03.18, 10:31h

Sajam namještaja SARAJEVO4WALLS u humanitarnoj akciji:  Simbolična ulaznice od 2 KM za pomoć najugroženijim stanovnicima
U saradnji sa TV kućom Hayat, ovogodišnji SARAJEVO4WALLS će imati humanitarni karakter kroz koji će podržati humanitarne projekte koji se realiziraju kroz TV emisije TV kuće HAYAT. Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM


Međunarodni sajam namještaja, uređenja enterijera i eksterijera, tehnike i prateće industrije - SARAJEVO4WALLS održaće se i ove godine od 12. do 15. aprila, u dvorani Zetra - H.A.Samaran.


U saradnji sa TV kućom Hayat, ovogodišnji SARAJEVO4WALLS će imati humanitarni karakter kroz koji će podržati humanitarne projekte koji se realiziraju kroz TV emisije TV kuće HAYAT. Model prikupljanja sredstava će biti kroz naplatu simbolične ulaznice od 2KM.


Takođe, tokom sajma će biti organizirani i nagradna igra za posjetioce ali mnogi drugi sadržaji.

 

- Emisija „Ispuni mi želju“ već 11 godina pomaže najugroženijim stanovnicima i onima koji su na margini društva. Zaista nam je drago zbog suradnje sa Sajmom „Sarajevo4Walls“ koji je i na ovaj način pokazao društvenu odgovornost i spremnost da se uključi u naš projekt. Evo još jednom poruka i s naše strane da svi posjetioci koji kupe ulaznicu direktno pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija preko emisije „Ispuni mi želju“. Hvala organizatorima sajma „Sarajevo4Walls“ što je prepoznao nastojanje naše emisije i što se odrekao dijela sredstava u humanitarne svrhe, kaže urednica emisije „Ispuni mi želju“ Džena Zeničanin.

 

sajam-namjestaja-sarajevo-4walls-2


Inače, ovo je drugo izdanje najvećeg sajma namještaja u Bosni i Hercegovini koji je prošle godine posjetilo preko 18.000 posjetilaca u tri dana.


Ove godine sajam će trajati četir dana te će se na njemu pojaviti i veći broj izlagača. Tako će na površini od preko 6000 m2 učestvovati preko 50 izlagača sa više od 80 brendova iz cijele BiH i inostranstva.


Izlagači će se predstaviti sa širokim asortimanom namještaja, bijele tehnike te svih programa za uređenje enterijera i eksterijera.
 

Na 2. Međunarodnom Sajmu Sarajevo4walls će izlagati: Natuzzi, ENZA HOME, Domavija, Inside by Ećo, MATIS Group, Wood Team, Rattan sedia, Dezen, Dormeo te mnogi drugi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook