PJEVAČICA ODGOVARA NA GLASINE

Emina Jahović konačno progovorila o razvodu, djeci i povratku u Novi Pazar, a svojim fanovima poručila...

Showbizz20.03.18, 11:09h

Emina Jahović konačno progovorila o razvodu, djeci i povratku u Novi Pazar, a svojim fanovima poručila...
- Nažalost, ja ne mogu da zaustavim sve špekulacije i laži o meni, sve to što puni i prodaje novine. Zbog naše djece gledamo da sve prođe u najboljem redu i sve će biti kao što je bilo i prije, napisala je pjevačica na svom Instagramu

 


Razlaz poznatog estradnog para Emine Jahović i Mustafe Sandala ne prestaje da golica javnost, a nakon mnogo sporadičnih informacija i špekulacija, pjevačica se oglasila se na svom Instagram profilu i otkrila istinu o svom razvodu i svemu što se posljednjih nedjelja piše o njoj i njenom braku.


"Dragi moji, svi moji fanovi i svi vi koji me volite i podržavate u ovim teškim trenucima, želim da vam kažem da sve špekulacije na temu mene, mog odlaska u Pazar i mog preseljenja tamo nisu tačne i nisu istinite. Svoj život ću nastaviti u Istanbulu zbog školovanja moje djece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću samo zbog privatnih i poslovnih razloga.


Nažalost, ja ne mogu da zaustavim sve špekulacije i laži o meni, sve to što puni i prodaje novine. Zbog naše djece gledamo da sve prođe u najboljem redu i sve će biti kao što je bilo i prije. Ovom prilikom želim da vas pozdravim, da vam kažem da vas volim i da najavim vrlo brzo još dva singla koji će biti nastavak onog što smo uradili sa albumom ‘Dalje’.”

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook