Hoće li mu ovo zamjeriti brojna ženska publika

Pakosni ispad: Zbog čega je Stjepan Hauser izrekao tako neprimjerene riječi o bivšoj zaručnici Jeleni Rozgi?

Showbizz17.03.18, 11:52h

Pakosni ispad: Zbog čega je Stjepan Hauser izrekao tako neprimjerene riječi o bivšoj zaručnici Jeleni Rozgi?
Za razliku od svoga bivšeg dragog, Jelena Rozga nije se željela osvrtati ni na njihovu ljubavnu vezu, ni na Hauserov ispad

 

“Ja sam se riješio mnogih briga”, uz osmijeh je poprilično pakosno u utorak Stjepan Hauser u RTL Direktu odgovorio Zoranu Šprajcu koji ga je pitao ima li zbog napornog poslovnog tempa briga zbog toga što se rijetko viđa s djevojkom. Da je očito kako je Hauser svojim nimalo džentlmenskim odgovorom ciljao na raskid ljubavne veze s Jelenom Rozgom, bilo je jasno i televizijskoj publici i Šprajcu koji je na muzičarove riječi rekao: “Ovo će se citirati”.

 

No, dok su se dečki u studiju (uz Šprajca i Hausera tamo je bio i Luka Šulić) veselo smijuljili Hauserovim riječima, možda su zaboravili da na koncerte 2Cellos dolazi i brojna ženska publika. Nekima od tih dama sigurno je drago što je njihov ljubimac Hauser već više od pola godine slobodan (premda neki spekuliraju kako mu je nova simpatija pijanistica Lola), ali vjerujemo da ni jednoj ženi nije bilo drago čuti kako muzičar danas komentira vezu s nekadašnjom zaručnicom.

 

Za razliku od svoga bivšeg dragog, Jelena Rozga nije se željela osvrtati ni na njihovu ljubavnu vezu, ni na Hauserov ispad. Kako doznaje Jutarnji list od njenih prijatelja, ona je već davno zaboravila ono što je bilo između njih dvoje. A možda se i drži uzrečice koja kaže kako je o onima koji su umrli u našim srcima uvijek dobro govoriti samo sve najbolje.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook