FOTO/ 'faktor' otkriva prva imena

Ko čini ekipu 'Naroda i pravde': S kim premijer Konaković kreće u 'napad' na sve nivoe vlasti?!

Front14.03.18, 10:32h

Ko čini ekipu 'Naroda i pravde': S kim premijer Konaković kreće u 'napad' na sve nivoe vlasti?!
A ko je stao ili je spreman stati uz premijera KS, bar dio ekipe, otkriva Faktor, koji navodi da su se pored Konakovića, za "narod i pravdu" odlučili boriti Kemal Ademović i Elvedin Okerić iz Skupštine Kantona Sarajevo te još nekoliko aktuelnih općinskih vijećnika

 

 

Nakon prethodnih najava, svoju stranku, mada je za sada tako ne deklariše, začeo je još uvijek aktuelni premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, a njen naziv je "Narod i pravda".


- U imenu nema ni stranka, ni pokret, ni front. Ne želimo da podsjeća na takav koncept – pojasnio je Konaković nakon skupa u sali Općine Stari Grad Sarajevo, koji je održan tim povodom.


A ko je stao ili je spreman stati uz premijera KS, bar dio ekipe, otkriva Faktor, koji navodi da su se pored Konakovića, za "narod i pravdu" odlučili boriti Kemal Ademović i Elvedin Okerić iz Skupštine Kantona Sarajevo te još nekoliko aktuelnih općinskih vijećnika.

 

konakovic-narod-i-pravda


Među njima je i direktor Turističke zajednice Kantona Sarajevo Nermin Muzur, koji se navodi i kao Konakovićev kolega sa DIF-a, a ima i novih lica, poput Ramiza Turulje i drugih...


Ko se sve pominje kao dio članstva buduće političke snage u BiH. čitajte OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook