Na parceli površine blizu 12 hiljada kvadrata

Emir Hadžihafizbegović i Kamerni teatar podržali načelnika Ajnadžića: Treba nam koncertna dvorana na Marijin Dvoru!

Kultura14.03.18, 10:04h

Emir Hadžihafizbegović i Kamerni teatar podržali načelnika Ajnadžića: Treba nam koncertna dvorana na Marijin Dvoru!
Sarajevo je oduvijek bilo grad kulture i prepoznatljivih kulturno-umjetničkih sadržaja, i smatramo da bi jedan ovakav centar samo upotpunio i uveličao tu sliku, saopćeno je iz Kamernog teatra

 

Kamerni teatar 55, na čelu sa direktorom Emirom Hadžihafizbegovićem izrazio je potpunu podršku i suglasnost inicijativi Općine Centar i njenog načelnika. Nedžada Ajnadžića da se na lokalitetu Marijin Dvora u Sarajevu izgradi velika i moderna koncertna dvorana.

 

- Sarajevo je oduvijek bilo grad kulture i prepoznatljivih kulturno-umjetničkih sadržaja, i smatramo da bi jedan ovakav centar samo upotpunio i uveličao tu sliku. Kamerni teatar 55, kao jedna od najreprezentativnijih teatarskih kuća, kako u gradu, tako i u zemlji, rado podržava svaku inicijativu koja doprinosi afirmaciji umjetnosti i umjetnika u gradu Sarajevu - saopćeno je iz ove teatarske kuće.

 

OVDJE možete pogledati pismo načelnika Ajnadžića.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

 

 Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!