objasnio i koliko je poguban takav stil života

Blizak prijatelj Marine Tucaković otkrio detalje životne drame: Ne mogu da vjerujem, sve je znala i krila od porodice...

Showbizz12.03.18, 11:06h

Blizak prijatelj Marine Tucaković otkrio detalje životne drame: Ne mogu da vjerujem, sve je znala i krila od porodice...
- Nisam imao rak, hvala bogu, ali i ja imam medicinski problem koji i dalje traje i upoznat sam sa Marininom situacijom

 

Kompozitor Steva Simeunović, autor velikih hitova i prijatelj Marine Tucaković, kaže da je upućen u životnu dramu koleginice, piše pulsonline.rs.


Steva je uvjeren da će Marina pobijediti bolest.

 

- Nisam imao rak, hvala bogu, ali i ja imam medicinski problem koji i dalje traje i upoznat sam sa Marininom situacijom. Želim joj da što prije ozdravi. Posao kojim se Marina i ja bavimo je katastrofa, doručkujemo kada ljudi večeraju, noću radimo… Sve to utiče na zdravlje.


I ja imam iste poroke kao Marina, mi smo dobri prijatelji i obožavam i nju i Futu. Ona je muški jaka i siguran sam da će izgurati. Ne mogu da vjerujem da je znala da je bolesna i da je sve krila od porodice. Mića Nikolić ima sličan problem, ide na zračenje… Ne daj bože nikom, ja sam svim srcem i uz Miću i uz Marinu - kaže Steva, koji je zbog Marine odbio Cecu.

 

steva-simeunovic

 

- Uvijek sam gledao Cecu kao Marininog pjevača i nisam htio da radim za Cecu iako je ona htjela da radi sa mnom. Ceca je za mene bila Marinin projekat, šta bih ja postigao da sam za nju nešto uradio, život mi se ne bi promijenio, a ne daj bože, mogao sam da zaratim sa Marinom. Ma nikad to ne bih uradio jer mi je Marina mnogo draga - rekao je Steva.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!