FOTO/ NE KRIJE GODINE, A NI PRSTEN NA RUCI

Proslavila 60. rođendan u društvu mlađahnog muškarca: Sharon Stone bez stida i estetskih korekcija

Lifestyle11.03.18, 19:46h

Proslavila 60. rođendan u društvu mlađahnog muškarca: Sharon Stone bez stida i estetskih korekcija
Slavna glumica je ušla u sedmo desetljeće života, ne krije svoje godine, ne zanimaju je estetske korekcije, a kraj sebe ima mladog momka... Šta više poželjeti?

 

 

Sharon Stone juče je navršila 60. godina. Fotografi su je ulovili na plaži, gdje rođendan slavi u društvu mlađeg, nepoznatog muškarca, u Miamiju. 


Da nisu samo prijatelji, svjedoče poljupci i zagrljaji, a strani mediji su uočili i prsten na njenoj ruci, pa špekuliraju i o zarukama.  

 

sharon-stone-60-1


Slavna glumica popularnost je stekla u brojnim filmovima, a javnost najviše pamti u erotskim trilerima "Sirove strasti" i "Sliver". Osim glumom, obožavatelje diljem svijeta stekla je i zanosnom figurom, kojom se ne može posramti i na pragu sedmog desetljeća života. 


U njenom slučaju, godine jesu samo broj koje nisu neprijatelj njezinoj ljepoti. 


Sharon je također poznata i kao jedna od rijetkih glumica koja estetskim operacijama ne pokušava zadržati mladost. Nedavno je na pitanje o estetskim korekcijama (omiljenim 'hobijem' brojnih njenih kolegica) otkrila da se ne planira dati pod nož kako bi prikrila svoje godine. "Bože dragi, pa jedva imam vremena istuširati se", rekla je.  

 

sharon-stone-60-2


"Koristim dobre kreme i trudim se obrijati noge kada stignem. I obožavam vježbati. Mislim kako je upravo vježbanje ključ dobrog zdravlja, baš kao i zdrava prehrana. Plešem, bavim se jogom i pilatesom, plivam, igram se s djecom, jašem konje, idem na plažu... Što god radila, volim da sam u pokretu. Ne odlazim na satove vježbanja, već iskoristim bilo koji trenutak", dodala je slavna glumica.

 

(Story.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook