JEDVA STANU U KOŠARICE, A I DALJE RASTU

Očajna mlada majka: Zbog mojih ogromnih grudi svaki dan me seksualno napadaju, a bol u leđima je nepodnošljiva

ŽENA iN11.03.18, 15:52h

Očajna mlada majka: Zbog mojih ogromnih grudi svaki dan me seksualno napadaju, a bol u leđima je nepodnošljiva
Njene i dalje rastuće grudi sada jedva stanu u grudnjak s košaricama HH, zbog toga je odlučila da ih smanji

 


Mlada majka odlučila je smanjiti grudi jer trenutno nosi grudnjak 85 s košaricama duplim H. Rachel Ryan (26) iz Walesa muku muči s bujnim poprsjem, odlučila ga je smanjiti operacijom. Na kraju je pokrenula je kampanju za prikupljanje novca, kaže nekoliko puta su je odbili u zdravstvenom osiguranju. 


Njene i dalje rastuće grudi sada jedva stanu u grudnjak s košaricama HH, piše 100posto.hr.


- To utiče na moje samopouzdanje, emocionalno stanje i uzrokuje mi ogromnu bol u leđima. Operacija će mi promijeniti život. Samohrana sam majka, uz to studiram i ne mogu operaciju platiti sama, napisala je Rachel na Crowdfunding platformi GoFundMe.


S 14 godina nosila je DD košarice, a grudi su joj od tada neprekidno rasle. U doba kad su joj djeca bila malena, bilo joj je nemoguće dojiti jer, kaže, grudi su pokrivale glavice sada šestogodišnje Layle i petogodišnjeg Ollieja.


- Na dnevnoj bazi me seksualno zlostavljaju, od deranja na ulici do fizičkog pipkanja i ponižavanja. Razumijem da mi moj problem ne ugrožava život, ali u stalnoj sam agoniji, umorna i nesposobna za aktivnosti poput druženja sa svojom djecom, kazala je. 


Želi smanjiti grudi na veličinu košarica D. Uz nju očajni su i njeni roditelji, koji su odlučili platiti operaciju 6000 funti (oko 50.000 kuna), a njihova kćer skuplja novac kako bi im to mogla vratiti.

 

rachel-ogromne-grudi2

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook