ŠUŠKA SE, ŠUŠKA NA ESTRADI

Ana Nikolić progovorila o pomirenju sa Rastom, a jednom rečenicom izazvala dilemu...

Showbizz11.03.18, 13:06h

Ana Nikolić progovorila o pomirenju sa Rastom, a jednom rečenicom izazvala dilemu...
Ana priznaje da su, otkad su razvedeni, prevazišli neke razlike i bolje funkcionišu - kako zbog djeteta, tako i međusobno kao dvije osobe

 


Ljubav između Ane Nikolić i Raste mnoge je iznenadila, a nakon dobitka zajedničke kćerke, još je više iznenadio njihov razvod.


U posljednje vrijeme često su zajedno na nastupima, imaju zajedničke koncerte. Mnogi u javnosti smatraju da je pomirenje samo marketinški trik koji bi im doprineo na popularnosti.


No, istina je ipak drugačija. Ana priznaje da su, otkad su razvedeni, prevazišli neke razlike i bolje funkcionišu - kako zbog djeteta, tako i međusobno kao dvije osobe.


– Kad god se susretnem sa nekim problemom, samo pomislim „i ovo će proći“, nabacim osmijeh na lice i trudim se da riješim probleme. Ne čekam skrštenih ruku da oni nestanu. Moja sudbina je u mojim rukama. Kada se djeca u parku posvađaju, počnu da se druže poslije pet minuta jer to su djeca, važno im je samo da se igraju. Kada se posvađaju njihove majke, nastaje problem jer nijedna neće prva da kaže „izvini, pogriješila sam, pretjerala sam…“. Srećna sam što smo Stefan i ja sačuvali to dječje u sebi i što bez obzira na to što sam ja njemu slomila igračku ili što je on meni bacio pijesak u kosu, možemo da nastavimo da se družimo, volimo i uživamo u našoj porodici. Ljubav je jača od razvoda - priznala je pjevačica.

 

(Expressmag/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook