odnos o kojem nije rado govorila u javnosti

Danijela Dvornik progovorila o prekidu duge veze s mlađim muškarcem: 'Bez obzira što nisam osjećala svoje godine...'

Lifestyle09.03.18, 17:20h

Danijela Dvornik progovorila o prekidu duge veze s mlađim muškarcem: 'Bez obzira što nisam osjećala svoje godine...'
U tekstu je nekoliko puta istaknula da je presretna što je dobila unučicu, no suptilnom izjavom dala je i naslutiti da je iza nje ljubavni brodolom

 

U novom postu na svom blogu Danijela Dvornik raspričala se o ulozi bake. I ništa to ne bi bilo čudno da u tom tekstu usput nije spomenula i izlazak iz ljubavne veze o kojoj u medijima nikada nije voljela pretjerano govoriti. 

 

U tekstu je nekoliko puta istaknula da je presretna što je dobila unučicu, no suptilnom izjavom dala je i naslutiti da je iza nje ljubavni brodolom.


"Kad sam doznala da ću biti baka, na moje iznenađenje i onaj stav ''ali ja još nisam spremna'', bila sam puno mirnija od Elle koja je bila u totalnoj panici, jer ''ona ima posla'', ''karijeru'', ''tek joj je krenulo'', ''kako će?'', ''što će?''.

 

Nisam dramila, štoviše bila sam svjesna da imam 50 godina, da bez obzira na to što nisam osjećala svoje godine, što sam upravo izašla iz jedne dulje veze s mlađim muškarcem, ne mogu niti želim izbjeći činjenicu da ću postati baka", napisala je Danijela na svojem blogu koji možete pročitati OVDJE.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook