FOTO/ ZAHVALNOST ZA DUGOGODIŠNJE POVJERENJE

Navala u Hoše komercu: Evo šta se sve danas nudi damama - besplatno!

Biznis Klub08.03.18, 16:47h

- Ovo je dan u kojem na simboličan način pokazujemo našu pažnju prema svim ženama, ali mi zapravo vrijedno radimo u nastojanjima da ugodimo svima njima svaki dan, poručio je Izet Bozalija, direktor kompanije Hoše komerc

 

 


Prigodnim cvijetom i čestitkom Hoše komerc d.o.o. Sarajevo je i ovim putem čestitao svim svojim kupcima ženskog spola 8. mart. Promoterke Hoše komerca podijelile su danas 1.000 cvjetova izrazivši zahvalnost za povjerenje koje žene pružaju već 39 godina ovom domaćem lancu marketa.
 

- Žene su stub našeg društva, i mi smo ponosni na to da smo prepoznati kao domaći, kvalitetan lanac trgovina u kojem se one osjećaju prije svega poštovano. S druge strane i mi svakim danom ulažemo sve više napora da pružimo izvrsnu ponudu i damo novu vrijednost kako bi ispunili visoke standarde koji se od nas traže. Ovo je dan u kojem na simboličan način pokazujemo našu pažnju prema svim ženama, ali mi zapravo vrijedno radimo u nastojanjima da ugodimo svima njima svaki dan. Sudeći po reakcijama koje dobijamo i zadovoljstvu kupaca izgleda da nam to uspijeva. U tom smislu, još jednom bih čestitao svim ženama, majkama i posebno našim nanama sretan 8. mart, izjavio je Izet Bozalija, direktor kompanije Hoše komerc.


Također, povodom Dana žena svim svojim uposlenicama Hoše komerc je i ove godine podijelio 127 poklon kozmetičkih setova kao znak pažnje i zahvalnosti za njihov neizmjeran doprinos razvoju i uspješnom poslovonju kompanije.
 

Hoše komerc vrijedi za domaći tržni lanac koji nastoji uz neophodan kvalitet dati poseban prostor domaćim brandovima. Prva trgovina otvorena je davne 1979. godine kao dio porodičnog biznisa, deset godina kasnije, 1989. osnovana je firma Hoše komerc d.o.o. u Sarajevu. Osnovna djelatnost je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, zatim, slastičarstvo, pakeraj i pržionica kafe, kao i distribucija proizvoda.


Hoše komerc d.o.o trenutno zapošljava 216 radnika, od čega je veći dio radnika zaposlen u maloprodajnoj mreži. Pored proizvodnje i veleprodaje, Hoše komerc posjeduje lanac od 9 prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.

 

(DEPO PORTAL/ad)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!