Nakon razvoda od Mustafe Sandala

Nova priča na estradnoj sceni, astrolog tvrdi: Emina Jahović će Marku Miškoviću roditi nasljednika?

Showbizz07.03.18, 13:05h

Nova priča na estradnoj sceni, astrolog tvrdi: Emina Jahović će Marku Miškoviću roditi nasljednika?
Njihova ljubav je bila velika, prije 10 godina su imali stan u Njegoševoj ulici, u kojem su se sastajali i provodili dosta vremena zajedno. Emina će konačno biti srećna sa Markom, a u prethodnim vezama je bila veoma ljubomorna i nikada nije mogla potpuno da vjeruje muškarcima

 

Nakon što se proširila vijest da se Emina Jahović razvodi od Mustafe Sandala, uslijedio je novi šok.

 

Emina je obnovila kontakt sa bivšim momkom Markom Miškovićem, a poznati astrolog Dušan Veličković kaže da je samo pitanje trenutka kada će njihova veza postati javna.

 

- Emina je Jarac u horoskopu, sa retrogradnom Venerom u Vodoliji, što između ostalog znači da joj u natalnom horoskopu stoji brak sa razvedenim muškarcem. Upravo zbog takvog položaja planete ljubavi, ona uvijek mora da se vraća i da sreće partnere iz prethodnog života, koji joj na neki način postaju neprijatelji. Svi muškarci sa kojima je u vezi kao da joj piju krv i svete joj se - objašnjava Veličković na početku razgovora za VIP magazin.

 

- Ove godine ulazi u fazu raščišćavanja, stavila je tačku na sve ono što je guši i usporava u životu, a to se prevashodno odnosi na njen brak sa Mustafom. Međutim, tek za godinu dana Emina ulazi u povoljnu fazu života, u kojoj će biti otvorena za novu vezu. Za sada, sve što ima veze sa njenim emocijama mora da bude tajno, kao što je veza sa Miškovićem - kaže Veličković i objašnjava da su pjevačica i biznismen sudbinski povezani.

 

- Njihova ljubav je bila velika, prije 10 godina su imali stan u Njegoševoj ulici, u kojem su se sastajali i provodili dosta vremena zajedno. Emina će konačno biti srećna sa Markom, a u prethodnim vezama je bila veoma ljubomorna i nikada nije mogla potpuno da vjeruje muškarcima. Međutim, ovoga puta će se sve promijeniti, Marko nikada nije prestajao da voli Eminu, a sada će je obožavati, pogotovo jer će mu ona roditi sina - otkriva Veličković i objašnjava zbog čega njihova veza nije mogla da uspije prvi put.

 

- Oboje su tada bili veoma mladi i ludi od ljubavi, ali Markov otac je bio protiv njihove veze, jer je Emina druge vjere. Marko je tada bio kao nedonošče, jednostavno, nije bio dovoljno jak da se suprotstavi ocu i teška srca je morao da odustane od te ljubavi. Ona se ubrzo udala za Mustafu, sa kojim je dobila dvoje djece. U toj situacije je veoma pametno postupila. Jedino što je Marku u tom trenutku preostajalo bilo je da se oženi trećerazrednom pjevačicom i na taj način kazni oca koji ga je odvojio od najveće ljubavi - kaže Veličković i otkriva da su se ovoga puta stvari promijenile u korist bivših ljubavnika.

 

- Marko je mnogo zreliji nego prije i uspjeće da se odupre svim pritiscima porodice, koji su uzaludni, jer je njihova veza neraskidiva, a ljubav sudbinska - kaže za kraj Veličković.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook