Gore društvene mreže

Bosanski MC Damiro tvdi da mu je pjevačica prijetila: 'Anabela Atijas je psihički skrenula!'

Showbizz05.03.18, 20:30h

Bosanski MC Damiro tvdi da mu je pjevačica prijetila: 'Anabela Atijas je psihički skrenula!'
MC Damiro rodom je iz Zvornika, a više od 20 godina živio je u Švedskoj

 

U javnosti su se pojavila prepiske između MC Damira i Anabele Atijas.

 

U spornoj prepisci Anabela se navodno zahvaljuje Damiru što nije iznio ništa o njegovom i Luninom odnosu i što joj nije upropastio život, već je pobjegao iz reality showa Zadruga.

 

Razlog da se ova prepiska nađe na društvenim mrežama jeste to što je Luna Đogani u jednom razgovoru sa cimerima prokomentarisala MC Damira kao “raspalu narkomančinu”, što je bivšeg zadrugara jako iznerviralo.

 

MC Damiro za Telegraf.rs kaže da ga je nakon objave prepiske kontaktirala Anabela Atijas, koja mu je, kako tvrdi, prijetila.

 

“Nakon što se pojavila objava Anabela je promijenila profilnu sliku na Instagramu i zaključala svoj profil, a zatim mi je zaprijetila. Anabela je psihički skrenula i ne zna više gdje udara, nažalost”, kratko je rekao Damiro.

 

On je na Instagramu žestoko iskritikovao Anabelu.

 

“Evo ti javno, Anabela. Prije nego sto me sudiš otvori Fejsbuk, pogledaj da li sam ja montirao ili je neko izbacio prije mene prepisku. Ja sam tačno prije 2 sata ovo objavio jer mi poruke sa svih strana dolaze kako tvoja Luna u Zadruzi priča da sam narkoman i da sam pobjegao bez glave preko ograde! Ja bih stvarno volio, ako je istina, da je pitam kako ona to zna?! Ako nije rekla, ajde “mir, mir, niko nije kriv”. A ako hoćeš sudi me, Anabela, molim te. Ja i ti u sudu, MC Damiro i Anabela, koji hit! Samo ti fali još dobra pjesma, a prije pjesme da ja uđem ponovo u Zadrugu. Umjesto što ideš redom i tužiš narod bolje bi ti bilo da odeš u Švedsku i tražiš socijalu jer ti je karijera propala i očigledno sve ljude sudiš zbog novca. Od Beograda do Trelleborga u Švedskoj si sve redom pokidala. Hahahahah, pozdrav”, napisao je Damiro.

 

S druge strane, Anabela potvrđuje da se jeste obratila Damiru, ali ne riječima kojim on kaže da jeste.

 

“Poruke se pišu i montiraju u moje ime, smišljeno. Javila sam mu se porukom da mu dam do znanja da je to tužilaštvu već poznato i da ću ga pozvati tim povodom na sud da potvrdi to, da on i ja nikada nismo imali nijednu prepisku. Očigledno je da je to za njega bila viša matematika da shvati, ili je svjestan da na pomen mog imena, jedne totalno neinteresantne ličnosti i propale karijere, po njegovom mišljenju, on ipak osigura sebi naslov u novinama što vi ovim pozivom i potvrđujete. Više sam puta rekla da mi se Instagram profil zloupotrebljava, pa samim tim sam i zaključala ne bi li kontroslisala sve to, iako se nadležni bave tom problematikom što sam i nedavno dokumentovala”, ispričala je Anabela.

 

MC Damiro rodom je iz Zvornika, a više od 20 godina živio je u Švedskoj.

 

 

(Telegraf.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook