FOTO/ MNOGI JE KRITIKUJU, NO ONA NE POSUSTAJE

Morate da je vidite, riječima se teško opisuje: Ruska političarka ima najružniju frizuru na svijetu, ali to nije sve...

ŽENA iN03.03.18, 18:46h

Morate da je vidite, riječima se teško opisuje: Ruska političarka ima najružniju frizuru na svijetu, ali to nije sve...
Nameće se milion pitanja. Zašto nosi takvu frizuru? Da li joj je neprijatno? Kako se to uopšte pravi? Koliko vremena treba? Da li Valentina spava sa kutijom na glavi?

 

 

Možda niste čuli za rusku političarku Valentinu Petrenko, ali njena frizura je već uveliko poznata. Ne po dobrom. 


Nazivaju je najružnijom frizurom na svijetu, ali Petrenko je nosi već godinama. Frizuru prosto morate da vidite jer se riječima teško opisuje.

 

valentina-petrenko-2


Logično, nameće se milion pitanja. Zašto nosi takvu frizuru? Da li joj je neprijatno? Kako se to uopšte pravi? Koliko vremena treba? Da li Valentina spava sa kutijom na glavi? Itd…


Neki tvrde da je njena frizura inspirisana ruskim šubarama, ali ono što nije jasno jeste kako Valentina uopšte pravi ovu neobičnu frizuru. To je pitanje na koje su odgovor pokušali da daju i na društvenim mrežama, ali bezuspješno.

 

valentina-petrenko-3


Najlogičnije bilo bi da je perika u pitanju, međutim ona sama kaže da je kosa njena. Kako dodaje, kosa joj je po prirodi kovrdžava i nemirna, teška za oblikovanje, ali ona ne dozvoljava da se frizeri njome bave, već je sama sređuje.


Nikada nije otkrila koliko joj je vremena potrebno da je sredi.


No, nije samo frizura upadljiva kada je ova žena u pitanju. Ova ruska političarka voli i jaku šminku, i uprkos kritikama, da bi kao neko ko se bavi politikom trebalo da ima primjereniji izgled, ona ne odustaje od svog stila.

 

valentina-petrenko-1

 

(BN TV/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook