FOTO/ FRAGMENTI SA SNIMANJA

Priča o motoristi i noćnoj dami: Geronimo i 'Komuna' snimili novu pjesmu 'Utjeha'

Showbizz02.03.18, 12:04h

Priča o motoristi i noćnoj dami: Geronimo i 'Komuna' snimili novu pjesmu 'Utjeha'
Članovi benda u tvornici Đuro Đaković u Slavonskom Brodu snimili su posljednje kadrove spota, koji bi trebao biti predstavljen do polovine ovog mjeseca

 


Grupa “Komuna”, koju čine tvorac brojnih hitova Mirko Šenkovski Geronimo, te vrhunski muzičari Dragomir Herendić i Emir Hot, Igor Matković, Zvjezdan Marjanović i Damir Bumbar Sinanović, nakon uspješnih i odlično prihvaćenih pjesama “Kad padnu mostovi” i “Himna”, uskoro će objaviti treći singl i spot.


U pitanju je numera “Utjeha”, a članovi benda u tvornici Đuro Đaković u Slavonskom Brodu snimili su posljednje kadrove spota, koji bi trebao biti predstavljen do polovine ovog mjeseca.


- Ovog puta se radi o žestokoj numeri koja je, ustvari, priča o jednom motoristi, usamljenom vuku koji krstari od grada do grada na svom motoru. Kroz stihove on otvara dušu jednoj noćnoj dami i priča svoju životnu priču. Zanimljivost ove numere je u tome što je cijela pjesma iz jednog akorda, i to mi je uvijek bila želja i izazov da pokušam na samo jednom akordu izgraditi dinamiku i učiniti pjesmu zanimljivom publici. Da li smo u tome uspjeli, znat ćemo uskoro, kaže lider “Komune” Mirko Šenkovski.


Rad na spotu i ovaj put povjeren je Geronimovom dugogodišnjem saradniku Mariju Šulini i njegovoj ekipi, a gosti u njemu i akteri su sjajni motoristi iz moto kluba “Free Riders”.


Dok čekamo novu pjesmu i spot, odlične numere “Kad padnu mostovi” i “Himna” možete poslušati na linkovima:

 

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook