Posjetila izbjeglički kamp u Turskoj

Veliki životni zaokret američke glumice: Možda se preobratim na islam, to je divna religija

Showbizz19.02.18, 17:47h

Veliki životni zaokret američke glumice: Možda se preobratim na islam, to je divna religija
Glumica poznata po ulogama u filmovima poput 'Zamka za roditelje' i 'Opasne djevojke', ali, još i više, po svojem razuzdanom životu i problemima s opijatima, nedavno je posjetila izbjeglički kamp u Turskoj gdje je posjetila Sirijce koji su ondje našli privremeno utočište

 

Američka glumica Lindsay Lohan, za razliku od većine njezinih kolega, stala je u odbranu američkog predsjednika Donald Trumpa unatoč njegovim komentarima koje joj je uputio dok je imala samo 18 godina. Naime, Tramp je u intervjuu 2004. godine rekao da je Lohan 'vjerovatno jako dobra u krevetu, s obzirom da je tako problematična'.

 

U intervjuu koji je nedavno dala Daily Mailu, Lohan je rekla da bi svi trebali poduprijeti Trumpa.

 

- Ako ga ne možeš pobijediti, pridruži mu se - kaže glumica.

 

Glumica poznata po ulogama u filmovima poput 'Zamka za roditelje' i 'Opasne djevojke', ali, još i više, po svojem razuzdanom životu i problemima s opijatima, nedavno je posjetila izbjeglički kamp u Turskoj gdje je posjetila Sirijce koji su ondje našli privremeno utočište.

 

Kaže kako se tokom posjeta vrlo zainteresirala za islam te puno proučavala Kuran, a na pitanje planira li se možda preobratiti na islam, odgovorila je:

 

- Ništa nije nemoguće. To je divna religija - kazala je Lohan.

 

Dodala je i kako je bila jako zabrinuta da će po povratku u Ameriku imati problema zbog svojih uvjerenja, pogotovo otkako je Trump zabranio ulaz u SAD žiteljima sedam muslimanskih zemalja.

 

U posljednje vrijeme Lohan dosta vremena provodi s izbjeglicama iz Sirije, a nedavno se susrela i s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom kako bi s njime razgovarala o statusu izbjeglica i kako im pomoći.

 

- Turska zaista puno čini da pomogne izbjeglicama. Željela bih ovamo dovesti i predsjednika Trumpa da vidi sve pozitivne stvari koje se događaju i koliko Amerika pomaže. Željela bih o problemu izbjeglica razgovarai i s Angelinom Jolie, Vladimirom Putinom, Donaldom Trumpom… Što više važnih ljudi, to bolje - rekla je Lohan.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook