najuspješniji selektor u historiji bh. reprezentacije

Safet Sušić pred novim angažmanom: Evo na čiju bi klupu mogao sjesti

Sport19.02.18, 09:07h

Safet Sušić pred novim angažmanom: Evo na čiju bi klupu mogao sjesti
Ovaj 62-godišnjak je najuspješniji selektor bh. reprezentacije, a vodio je Cannes, Istanbulspor, Al Hilal, Konyaspor, Ankaragucu, Rizespor, Osmanlispor, te Evian i Alanyaspor

 

Bh. stručnjak i najuspješniji selektor u historiji bh. reprezentacije Safet Sušić mogao bi uskoro sjesti na klupu turskog kluba Bursaspora.

 

Bursaspor u sljedećem kolu turske Superlige očekuje gostovanje kod Galatasaraya, a tv komentator Ömer Kükner je rekao da su teški dani pred francuskim stručnjakom Paulom Le Guenom na klupi Burse.

 

- Galatasaray će sljedeće sedmice igrati sa Bursasporom. Oni su potreseni. Teški dani su pred Paulom Le Gueom. Čuo sam da Bursaspor želi dovesti Safeta Sušića za novog trenera, rekao je Kükner.

 

Ovaj 62-godišnjak je najuspješniji selektor bh. reprezentacije, a vodio je Cannes, Istanbulspor, Al Hilal, Konyaspor, Ankaragucu, Rizespor, Osmanlispor, te Evian i Alanyaspor.

 

Bursaspor je trenutno na 11. mjestu turske Superlige sa 27 osvojenih bodova, ali su u katastrofalnoj seriji od pet utakmica bez pobjede.

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook