VIDEO/ Glumac sa sjajnim smislom za humor

Nebojša Glogovac dva puta promašio svoju suprugu u porodilištu: Ovo nije moja žena, je l' ono moje dete?!

Ekran14.02.18, 15:33h

Nebojša Glogovac dva puta promašio svoju suprugu u porodilištu: Ovo nije moja žena, je l' ono moje dete?!
Način na koji je on pričao i mimo filma i pozorišta bio je neodoljiv, a dokaz je i isječak iz emisije Balkanskom ulicom, kada je Nebojša ispričao kako je izgledao njegov odlazak u porodilište kada je prvi put postao otac

 

Nebojša Glogovac je preminuo 9. februara, u 49. godini života, a sa činjenicom da njega više nema ne mogu da se pomire ni oni koji ga nikada nisu ni sreli, a kamoli oni koji su imali tu čast da ga poznaju i provode vrijeme sa njim.

 

Jedan od razloga zbog kojih će Nebojša zauvijek ostati nezamjenjiv jeste njegov sjajni smisao za humor, koji su često hvalile njegove brojne kolege. Način na koji je on pričao i mimo filma i pozorišta bio je neodoljiv, a dokaz je i isječak iz emisije Balkanskom ulicom, kada je Nebojša ispričao kako je izgledao njegov odlazak u porodilište kada je prvi put postao otac

 

Kako je Nebojša prepričao ovu situaciju i kako je izgledao momenat kada je konačno ugledao svoju supurug Minu, pogledajte na snimku ispod.

 

 

(Telegraf, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!