IPAK, NIJE SVE DOBRO OKONČALO

Sjećate li se napaljene doktorice Biljane: Pacijente uvjeri da imaju problem sa genitalijama, a zatim...

DEPO PLUS11.02.18, 17:09h

Sjećate li se napaljene doktorice Biljane: Pacijente uvjeri da imaju problem sa genitalijama, a zatim...
Navodno je takav odnos s pacijentima imala godinama, a klupko se počelo razmotavati 2015. godine kada je supruga spomenutog muškarca posumnjala u prevaru i otkrila identitet liječnice

 


Biljana Nikolova – Trask, liječnica je iz Broken Hilla u Australiji, a postala je poznata još prije nekoliko godina kada je svojim pacijentima naprasno nudila seksualni odnos nakon pregleda genitalija, piše 100posto.hr.


Prema priznanju jedne "žrtve", muškarca koji je htio ostati anoniman, prvo ga je ispipala po međunožju, a zatim je počela skidati odjeću i pitala ga je li zainteresiran za seks. Pacijent je pristao, i prema njegovim riječima seksali su se na stolu u njenom uredu.


Navodno je takav odnos s pacijentima imala godinama, a klupko se počelo razmotavati 2015. godine kada je supruga spomenutog muškarca posumnjala u prevaru i otkrila identitet liječnice.


Situacija je tada kulminirala u tamošnjim, ali i svjetskim medijima, a potom su se javno oglasili mnogi drugi muškarci koji su bili žrtve ove pohotne liječnice.


Inače, ona je liječnica opće prakse, a zbog svog neprofesionalnog ponašanja suspendirana je na tri mjeseca. Kako se navodi u medijima, ona je svojim ljubavnicima na Facebooku slala golišave fotografije, a za one sumnjičave čak i nalaze krvi kako bi dokazala da nema neku spolno prenosivu bolest.


Nakon tri mjeseca suspenzije, ona će morati o vlastitom trošku pohađati kurs o medicinskoj etici te steći praktično iskustvo kod profesionalnog mentora u trajanju od 18 mjeseci.


Samo da ne poželi pregledati i njegove genitalije...

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook