Izjava hrvatskoga građanina nasmijala region

Plenki, trebao si reći: 'Boli nas ku... za mlade i sje.... smo sve'

Zabava07.02.18, 15:19h

Plenki, trebao si reći: 'Boli nas ku... za mlade i sje.... smo sve'
To bi bio govor pravog državnika koji bi potpisalo barem pola Hrvatske. Naravno, nismo ga čuli. Jer, Plenkoviću, praviš se lud i slijep, kao i svi drugi privilegirani...

 

List 24 sata je na naslovnici današnjeg prinatnog izdanja objavio jednu autentičnu reakciju hrvatskoga građanina na govor premijera Hrvatske Andreja Plenkovića u EU parlamentu.

 

Izjavu prenosimo je u cijelosti:

 

“Draga Europo, ja sam premijer Hrvatske koja je, jebi ga, duboko sjebana zemlja. Jesmo, mi političari smo varali, krali i muljali svoj narod te smo zato u EU ušli ko zadnji isprdak. Je, znam, kod nas se razbijaju ćirilične i vješaju ustaške ploče, dižemo šatore i palimo slikovnice, nekažnjeno gazimo ljude i po kopnu i po moru, trošimo milijune iz proračuna na uhljebe i političke parazite, a nismo u stanju ni grijanje uvesti u sve škole, a kamoli informatiku.

 

Istina, Crkvu financiramo iz proračuna da se miješa gdje god stigne, a za mlade nas boli kurac, pa su već napunili avione za Irsku. I, sasvim ste u pravu, moj HDZ i onaj SDP su sjebali sve što se moglo. Ali evo, danas, pred vama, kolege iz Europe, priznajem sva ta sranja i obećajem da ću barem pokušati, koliko mi traje mandat, počistiti barem dio govana koje smo izasrali, da mogu ljudima nakon što odem s vlasti pogledati u oči. Europo, pomozi nam u tome, ne možemo sami. Hvala.

 

Eto, to bi bio govor pravog državnika koji bi potpisalo barem pola Hrvatske. Naravno, nismo ga čuli. Jer, Plenkoviću, praviš se lud i slijep, kao i svi drugi privilegirani..."

 

(24sata, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook