progovorila bez ustezanja

'Ponovo uživam u životu': Bekuta otkrila neočekivane detalje o podmlađivanju vagine!

Lifestyle05.02.18, 15:23h

'Ponovo uživam u životu': Bekuta otkrila neočekivane detalje o podmlađivanju vagine!
Nakon perioda menopauze, Bekuta se suočila sa suhoćom spolnog organa što joj je donijelo i određene tegobe


U našem društvu mnoge stvari su tabu teme, a jedna od tih je i podmlađivanje vagine. Tretman koji se koristi zbog suhoće ili problema na reproduktivnom organu. Pjevačica Ana Bekuta je ipak bez ustezanja odlučila da progovori o tome.

 

Nakon perioda menopauze, Bekuta se suočila sa suhoćom spolnog organa što joj je donijelo i određene tegobe- piše Kurir
 

"Počela sam da primjenjujem tretman prije nekoliko mjeseci i zahvaljujući tome su se smanjile tegobe koje sam imala. Ovom metodom mijenja se kvalitet sluzokože, neutrališu se nelagodnosti vezane za bešiku. Ponovo uživam u životu, u svakom segmentu", iskrena je bila pjevačica u jednom intervjuu.

 

Iako je svjesna da postoje predrasude u društvu o tome i negativni komentari, ne obazire se.

 

"Videla sam da dolaze i žene u reproduktivnom periodu jer su, recimo imale težak prirodni porođaj, ali i one koje su starije od mene. Ima raznih slučajeva. Doktori su mi pričali da neke dame zbog problema nisu smele da se zakašlju ili previše smeju jer se mišići vagine opuste i dođe do nekontrolisanog mokrenja, što je strašno", dodaje poznata pjevačica.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!