10 pravila za neodoljiv izgled i duh

Život joj je ljepši čim se osjeća seksipilno: Evo šta svaku ženu čini zamamnom!

ŽENA iN05.02.18, 12:45h

Život joj je ljepši čim se osjeća seksipilno: Evo šta svaku ženu čini zamamnom!
Avanturizam je nešto što se zna naći na njihovom meniju. To ne znači da lete iz jednog kreveta u drugi i mijenjaju partnere brzinom svjetlosti

 

Uživaju svim čulima u svakom trenutku i strastvene su kako u krevetu, tako i izvan njega...

 

1. Spontane su. Kad osjete strast, za njih ne postoje kočnice. Vodit će ljubav i na otvorenom ako su osjećaji prejaki u danom trenutku. Netko ih može vidjeti, snimiti? Pa u riziku je poanta, on daje čar samome činu.

 

2. Avanturizam je nešto što se zna naći na njihovom meniju. To ne znači da lete iz jednog kreveta u drugi i mijenjaju partnere brzinom svjetlosti. Mogu i cijelog života biti s jednim partnerom, ali usput stalno istraživati nove poze, tehnike, pomagala, mjesta. Za njih avanturizam ima sasvim drukčije značenje.

 

3. Smiju se puno, i od srca. Seksipilni ljudi se ne boje smijati u spavaćoj sobi. Seks je dio života u kojem se često dogode neugodnosti i čudne situacije. Nema boljeg rješavanja istih nego dobro se nasmijati, na čiji god račun. Smijeh u krevetu dodatno ih rješava stresa, a i privlačan je te zbližava partnere.

 

4. Ne boje se tražiti što žele. Sigurni su u sebe i uvijek traže u seksu ono što žele. Toliko su sigurni da se uopće ne boje da će ih odbiti. Zatražit će bez ustezanja i nešto nastrano, a ako budu odbijeni, začas će smisliti nešto drugo, prihvatljivo.

 

5. Često razmišljaju o seksu. Time izazivaju želju za njime, a ta želja se neverbalno reflektira na okolinu. To je proces rađanja seksualne privlačnosti. Jer dok im je u mislima nešto strasno, imat će poseban sjaj u očima, pokreti će im biti senzualni, a to će svi primijetiti.

 

6. Često se seksaju. A što se više seksamo, to više seks želimo. Da ne spominjemo koliko je dobar za fizičko i psihičko zdravlje.


7. Strastvene su u krevetu, ali i izvan njega. Uživaju svim čulima u svakom trenutku. Cijene ljepotu radi nje same. Dovoljno da svakoga osvoje svojim otvorenim, spontanim pristupom životu.

 

8. Vode brigu o svom tijelu. Njeguju ga, redovito vježbaju i paze na zdravu prehranu. Dobar izgled je bitan ako se želimo dobro osjećati i one to znaju. A onda to tijelo o kojem brinu ističu na najbolji mogući način. Uvijek su dotjerane, a glavni atributi su, naravno, u prvom planu.

 

9. Često dodiruju partnera. I ne samo u četiri zida nego gdje god da se zateknu. Tjelesna bliskost u javnosti, poljupci i dodiri začinjavaju očiti seksipil.

 

10. Znaju dati, ali i primiti. A to partner osjeća. Makar imale fizičkih mana i nedostataka, njima se ne zamaraju. Kada su s nekim usredotočene su na davanje i primanje užitka. Takvo se samopouzdanje i poštivanje vlastitog tijela i osobe cijeni i zbog toga su u krevetu toliko uspješni.

 

(Cosmopolitan.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook