Meryem Uzerli prošla kroz veoma teške životne trenutke

U Antaliji sam dobila nagradu i te večeri sam pokušala da se ubijem... Htjela sam da se bacim sa balkona!

Showbizz04.02.18, 17:59h

U Antaliji sam dobila nagradu i te večeri sam pokušala da se ubijem... Htjela sam da se bacim sa balkona!
Prije par godina javno je govorila o želji bivšeg vjerenika da abortira njihovo dijete, a na kraju je riješila da ga rodi, ne tražeći pomoć od njega

 

Meryem Uzerli, čuvena glumica turskog i njemačkog porijekla, ne krije da joj u životu nije sve bilo med i mlijeko, a teškog perioda, koji se desio prije nekoliko godina, nerado se sjeća.

 

Prije par godina javno je govorila o želji bivšeg vjerenika da abortira njihovo dijete, a na kraju je riješila da ga rodi, ne tražeći pomoć od njega. U periodu dok je snimala seriju “Sulejman Veličanstveni” dogodio joj se pakao u privatnom životu, uslijed odlaska od partnera i neslaganja sa njim oko kćerke, koji se odrazio i na njen posao.

 

- U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem - priznala je Meryem svojevremeno za turske novine, pa dodala: Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isjekla sam ruke, krv je bila svuda. Htjela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome vidjela jedini izlaz. Htjela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam vidjela spas. Psihički sam bila jako loše, rekla je glumica.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook