izazovna 2018.

Ova tri horoskopska znaka neće dobro proći u ljubavi ove godine

Lifestyle23.01.18, 15:22h

Ova tri horoskopska znaka neće dobro proći u ljubavi ove godine
Evo kojim znacima 2018. godina neće biti laka (samo kada je ljubav u pitanju)

 

Možda će imati sreće u poslu, ali kada je u pitanju ljubav sljedeća grupa znakova će iskusiti raskid, suze i naučiti važne lekcije.

 

U 2018. godini, ovi bi horoskopski znaci bi mogli da dožive razočarenje u ljubavi jer im se planete neće baš složiti u njihovu korist... Ali, kao i uvijek - sve je stvar percepcije! Zato hajde da gledamo stvari pozitivno: kada se svemir okrene protiv nas, zapravo želi samo da nas naučiti korisnom lekcijom. A neke lekcije su naravno teže od drugih, ali ako je vaš znak na spisku, molimo vas, ne očajavajte jer vam i slomljeno srce može donijeti dobrobiti.

 

Evo kojim znacima 2018. godina neće biti laka (samo kada je ljubav u pitanju):

 

Blizanci

 

Za sve Blizance slijedi godina razmišljanja o ljubavi i vezama. Blizanci će (napokon) promijeniti svoje loše navika i uspjeće da se suoče sami sa sobom. Ovaj znak ume toliko dobro mijenja osobu sa kojim je u vezi, da ova navika često ne daje najbolje rezultate u ljubavi. Blizanci, vi ćete morati neke lekcije da naučite na teži način, ali svakako vas srodna duša čeka, iako možda ne ove godine, sljedeća ili neka naredna biće samo vaša.

 

Škorpija

 

Drage Škorpije, vi najčešće slamate svoje srce, iako je mnogo lakše patnju svaliti na druge. Događaji s početka godine izazvaće ljutnju i sipaćete svoj uobičajeni otrov po svima oko sebe. Ako ne obuzdate svoju destruktivnu energiju na vrijeme, mogla bi da se dogodi i veća šteta zbog koje ćete na kraju vi najviše patiti. Čitajte: liječite slomljeno srce! Pozitivna strana vaše destrukcije je nevjerovatna moć regeneracije. Nije tačno da gubici nisu korisni i nužni, oni vas uče da ako se postavite pametno možete svaku promjenu okrenuti u svoju korist.

 

Vaga

 

Ovo je godina u kojoj će Vage shvatiti da koliko god pokušavaju da naprave ravnotežu, život nije uvijek fer i rezovi su nužni! Ovo je problem s kojim se vi drage Vage, nosite još od djetinjstva i izvor su svih vaših frustracija. Ove ćete godine napokon definisati sve svoje emocije, i uspjećete da jasno i glasno kažete šta mislite, riješiti se nepotrebnih izvora stresa i kreneti svježe iz početka. Vrlo vjerovatno ćete na tom putu izgubiti neke ljude u životu, jer ćete shvatiti kako "to nije to" i kako ste samo idealizovali harmoniju u svojoj glavi. Drage Vage, vrijeme je da naučite da ne možete stalno biti najljubaznije i najdivnije i da ponekad treba da se borite za svoj lični i unutrašnji balans, prenosi Cosmopolitan.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook