isplanirala sve

Ništa se ne prepušta slučaju: Evo detalja luksuznog porođaja Nataše Bekvalac

Lifestyle23.01.18, 10:14h

Ništa se ne prepušta slučaju: Evo detalja luksuznog porođaja Nataše Bekvalac
Iako je prvobitno bio plan da se njeno drugo dijete rodi u Beču, gdje je redovno išla na kontrole, Nataša se predomislila i odlučila da se ipak porodi u Beogradu

 


Pjevačica Nataša Bekvalac do detalja je isplanirala svoj porođaj, koji se očekuje početkom marta.

 

Iako je prvobitno bio plan da se njeno drugo dijete rodi u Beču, gdje je redovno išla na kontrole, Nataša se predomislila i odlučila da se ipak porodi u Beogradu.

 

– Nata je posljednjih mjeseci bila dosta neodlučna kada je porođaj u pitanju. Često je mijenjala mišljenje gdje bi za nju i bebu bilo najbolje. Htjela je Beč, pa “Narodni front”, gdje je prije 11 godina rodila Hanu i na kraju je uz detaljnu konsultaciju sa Lukom odlučila da to bude u privatnoj bolnici. Oni su rezervisali luksuzni apartman za početak marta. Luka će sve vrijeme biti uz nju, a ona će se, po svemu sudeći, poroditi carskim rezom. Doktor smatra da je to najsigurnije, s obzirom na to da ona ima već 37 godina – kaže izvor za Kurir blizak pjevačici i otkriva:

 

– Cijena je 6.000 eura. U to je uračunat porođaj, apartman, Lukino prisustvo u sali, redovne kontrole, ali i psihofizičke pripreme pred porođaj. Nata nije uplašena nimalo, ali prija joj da sa stručnjacima priča o dolasku novog člana porodice. Pored toga, 4.000 eura daće za zamrzavanje matičnih ćelija – kaže izvor i dodaje da je pjevačica o tome ozbiljno razmišljala kada je posljednji put bila u Beču.

 

(Kurir, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook