VIDEO/ Ispunjen dječački san

Dječak porijeklom iz BiH na turniru Australian Open 'pobijedio' Novaka Đokovića

Sport22.01.18, 10:38h

Dječak porijeklom iz BiH na turniru Australian Open 'pobijedio' Novaka Đokovića
Osim pobjede protiv jednog od najboljih tenisera svijeta mladi Novak koji tek pravi prve teniske korake dobio je iskustvo koje će pamtiti cijelog života

 

Novak Đoković je na treningu u nedjelju pružio priliku jednom mališanu da se okuša u duelu protiv njega a šansu je dobio njegov imenjak Novak Jaćimović.

 

U pitanje je dječak koji ima 8,5 godina, živi u Pertu a njegov roditelji su iz Banjaluke. Mali Nole je ispočetka stidljivo prebacivao lopticu preko mreže, a u pomoć mu je čak priskočio i Đokovićev trener Andre Agassi spustivši mrežu.

 

"Meč" se malo zahuktao sa sve sve završilo izlaskom na mrežu malog Noleta i smečom za pobjednički poen protiv svog idola. Slavni teniser čestitao je rivalu na pobjedi, zagrlio ga i dao potpisan kačket. Osim pobjede protiv jednog od najboljih tenisera svijeta mladi Novak koji tek pravi prve teniske korake dobio je iskustvo koje će pamtiti cijelog života.

 

"Iz srca veliko hvala Novaku Đokoviću što je mom sinu ispunio san", napisala je na Twitteru majka malog Novaka, Snežana Jaćimović.

 

Video možete pogledati OVDJE.

 

(Nezavisne, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook