SRPSKA KREATORKA OČAJNA, LICE JOJ UNIŠTENO

Verica Rakočević ponovo otišla na 'uljepšavanje', ali je sve krenulo po zlu: Kada se vidjela u ogledalu, pala u depresiju

Lifestyle20.01.18, 10:56h

Verica Rakočević ponovo otišla na 'uljepšavanje', ali je sve krenulo po zlu: Kada se vidjela u ogledalu, pala u depresiju
Srpska kreatorka Verica Rakočević početkom godine posjetila je jednu privatnu kliniku u Beogradu gdje je radila zatezanje lica, a kako joj je hirurg nije dobro odradio posao, morala je da ide na korekcije

 


Verica Rakočević će za dva mjeseca napuniti 70 godina, a mnogi komentarišu da izgleda dosta mlađe. Razlog tome što ona često ide na sređivanje kod jednog poznatog beogradskog hirurga, a posljednji put je mogao da bude fatalan. Naime, Verica je početkom godine posjetila jednu beogradsku kliniku gdje je radila zatezanje lica, ali hirurg nije dobro odradio. Verica je bila očajna i nije znala šta da radi, pa je otišla na korekciju kod drugog ljekara.


- Verica nikada nije krila da hirurškim puta uklanja tragove godina na licu i tijelu. Kako joj je do sada sve bilo u redu, ona je smatrala da će i ovog puta proći bez problema. Ali nije bilo tako. Nakon brojnih konsultacija ona se opredelila za tretman lica, ali je onda krenulo sve po zlu. Nakon intervencije je došlo do ozbiljnih komplikacija- kaže sagovornik Blica.


Ona je mislila da će poslije intervencije izgledati odlično, ali kada je otok spao, njoj je lice izgledalo sve gore - kaže nam izvor blizak kreatorki i dodaje:


- Lice joj je toliko bilo podignuto, da je sve vreme izgledalo kao da se smije. Usne su joj bile previše raširene i jasno joj je bilo da nešto nije kako treba. Kako je trebalo da otputuje, Verica je odmah preduzela mjere. Otišla je kod ljekara kako bi korigovala sve ono što je bilo loše urađeno. Ovo joj je bilo za nauk. Sumnjam da će odustati od hirurških intervencija, ali sada bar zna da mora da vodi računa gdje odlazi - poručuje Veričin blizak prijatelj koji je želio da ostane anoniman. Ne krije da je kreatorka bila očajna.


- Kada je shvatila da je zahvat loše odrađen, Verica je potonula. Počela je da plače i nije znala šta da radi. Suprug Veljko Kuzmančević ju je sve vrijeme tešio i pričao joj da će sve to na kraju biti u redu i da ne brine - kaže izvor Blica.

 

verica-rakocevic-i-veljko-kuzmancevic-2


Natelefon se Verica nije javljala. Ona je često u intervjuima isticala da posjetu hirurgu smatra kao normalnu stvar i da to ne treba kriti.


- Naravno da jesam. Neću demistifikovati do kraja šta i kako. Radila sam ono što meni kao esteti donosi zadovoljstvo uživanja u svom tijelu. Mislim da je normalno da u pedeset godina nešto korigujete na sebi hirurškim putem. Nenormalno je da to radite sa dvadeset. Naravno, daleko od toga da sam plastična baba napunjena silikonima od glave do pete kako vole da kažu - rekla je prije nekoliko godina Verica.

 

(Blic.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook