klupko se odmotava, spominju se imena

Ko je ubio Olivera Ivanovića: Policija ima dokaze, svjedoke i snimke, a ovo su pravci u kojima bi mogla da ide istraga

Hronika19.01.18, 10:52h

Ko je ubio Olivera Ivanovića: Policija ima dokaze, svjedoke i snimke, a ovo su pravci u kojima bi mogla da ide istraga
U javnosti se uveliko spekuliše u kom bi pravcu mogla da ide istraga, a pomenuta su i imena Srba i Albanaca sa KiM koja bi mogla da budu umiješana u ovo ubistvo


Ubice Olivera Ivanovića ispalile su u njega šest metaka, koristile pištolj "duga devetka", dovezle se automobilom čiji se posljednji vlasnik nalazi u Srbiji- piše Blic.rs.

 

To su za sada jedine činjenice, koje je u medije iznela kosovska policija. Ipak, u javnosti se uveliko spekuliše u kom bi pravcu mogla da ide istraga, a pomenuta su i imena Srba i Albanaca sa KiM koja bi mogla da budu umiješana u ovo ubistvo.


Od momenta kada je ispred svoje kancelarije upucan Oliver Ivanović, krenule su i spekulacije ko bi želio da mu naškodi. Albanski političari tvrde da su ubice imale cilj da predstave Kosovo kao nestabilnu zemlju, srpski funkcioneri da je to bio napad na preostale Srbe na KiM, a pojedinci da ga je ubila mafija - ni srpska ni albanska, samo mafija.

 

Šta za sada znamo o ubistvu Olivera Ivanovića?

 

Kosovska policija, koja vodi istragu, saopštila je svega nekoliko detalja - da je ubijen s leđa, sa šest metaka, da je upucan pištoljem duga devetka, kao i da su se ubice odvezle automobilom "opel astra", i da se posljednji vlasnik tog automobila nalazi u Srbiji. Automobil je pronađen zapaljen, nedaleko od mjesta ubistva.

 

Ostatak teksta čitajte OVDJE

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook