FOTO/ KONCERT KOGA ĆE SE DUGO SJEĆATI

Dernek u 'pozorištu' kakav se ne pamti: Kad je zapjevao, sve je prokuhalo - samo jedan čovjek to može...

Showbizz17.01.18, 09:27h

Dernek u 'pozorištu' kakav se ne pamti: Kad je zapjevao, sve je prokuhalo - samo jedan čovjek to može...
Koncert je otpočeo s velikim hitovima "Čardak" i "Malo je malo dana", a nakon toga je sve "prokuhalo". Bešlić je pjevao skoro dva sata i nije stizao da otpjeva većinu pjesama prekidan glasnim ovacijama i pjevanjem vesele publike, koju su činile skoro sve generacije

 


Sinoćnji koncert Halida Bešlića je bio drugačiji od ostalih u njegovoj dugogodišnjoj karijeri. Bio je to nastup za koji sam kaže da će ga se dugo sjećati, a karakteriše ga kao koncert-dernek-nastup u pozorištu, sve u jednom.


Halida Bešlića su pratili Orkestar Muzičke produkcije i bend Autostop koji su u novim aranžmanima osvježili velike hitove.

 

halid-beslic-studio-n-1


Koncert je otpočeo s velikim hitovima "Čardak" i "Malo je malo dana", a nakon toga je sve "prokuhalo". Bešlić je pjevao skoro dva sata i nije stizao da otpjeva većinu pjesama prekidan glasnim ovacijama i pjevanjem vesele publike, koju su činile skoro sve generacije.

 

Krcati Studio N je dostigao vrhunac posjete, a veliki fanovi Halida Bešlića su uživali dajući pjevaču energiju da u zadanom tempu zadrži sjajnu atmosferu.

 

halid-beslic-studio-n-2

 
Halid je  nanovo dokazao da je jedan od najomiljenijih domaćih pjevača čiji se nastup ne propušta. Bio je to treći koncert prve sezone Studio N, koji promovira narodnu muziku i svakim novim koncertom poboljšava kvalitet i programsku ponudu.


Iz Muzičke produkcije BHRT-a najavljuju koncert Harisa Džinovića, koji će se u ponedjeljak 26.02.2018. zbog velikog interesa održati u još većem prostoru dvostrukog kapaciteta, što znači više mjesta za posjetioce.

 

halid-beslic-studio-n-3


Lokacija je zgrada BHRT-a, Muzička produkcija. Ulaz je besplatan uz obaveznu rezervaciju putem telefona 033 408 025 Ili na e-mail adresu [email protected].

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook