VIDEO/ Karleušin komentar će pamtiti do kraja života

Elvin iz Hadžića se posvađao sa žirijem 'Zvezda Granda': 'To se zove abdest, kad neko dođe okupan, čist i spreman...'

Showbizz13.01.18, 17:52h

Elvin iz Hadžića se posvađao sa žirijem 'Zvezda Granda': 'To se zove abdest, kad neko dođe okupan, čist i spreman...'
Izveo si pjesmu kao da si na elektrošokovima, izuzetno neprijatna stvar, rekla je Marija Šerifović, a Elvin se još držao suzdržano

 

Kandidat u "Zvezdama Granda" Elvin Kadrić iz Hadžića razočarao je žiri ne samo svojim pjevanjem već i ponašanjem.

 

Takmičar je otpjevao pjesmu u muzičkom takmičenju, ali nije dobio nijedan glas žirija.

 

elvin-kadric

 

Iako se to i prije dešavalo u emisiji, njemu očigledno nije prijalo to što se desilo, a njegov izraz lica je govorio više od riječi. Elvin je već učestvovao u "Zvezdama Granda", a svi su se složili da je pokvario utisak svojim pjevanjem.

 

Međutim, žiri mu je dao drugu šansu, pa je otpjevao još jednu numeru, koja je zvučala još gore.

 

- Izveo si pjesmu kao da si na elektrošokovima, izuzetno neprijatna stvar - rekla je Marija Šerifović, a Elvin je ostao suzdržan.

 


- Tvoj govor tijela nama govori da imaš veoma negativan stav, zid ispred sebe, negativno nam djeluješ. Gledaju te milioni, a ti djeluješ kao jedan nadrndani vampir - dala je Jelena dobronoamjeran savjet, a takmičar je "upao u vatru".

 

- To je kad je neko siguran u sebe, moje pjevanje je fantastično - rekao je Elvin.

 


- Ne, ne, sa tim bijelim puderom i crnim odijelom, djeluješ nervozno. Čini mi se kao da se ne slažeš sa negativnim komentarima, ali bilo je katastrofalno.

 

Pažljivo me slušaj, mi ti želimo dobro. Iz najbolje ti namjere kažem, ako imaš takav stav i ponašanje mogao si da pjevaš i top, ali to ne prolazi - izjavila je Karleuša.


- Ja sam prije dvije godine ovdje bio, meni je Marija rekla da se javim i da će mi pomoći, zvao sam i niko mi se nije javio. Je li moguće da ja nisam kandidat za pobjede? Čovjek koji puni sve gdje god da dođe, da ovdje ne dobije nijedan glas. Na mojim svirkama ima više ljudi nego kod Karleuša - rekao je on, na šta se pjevačica nasmijala, ali Šerifović više nije mogla da trpi bezobrazluk.

 

- Ti da si želio da nađeš način da me nešto pitaš, pozoveš organizatore emisije, taj neko kaže hoće li ili neće. Ti si nekulturan i beozorazan, ovaj kandidat može da se okrene i ode odmah! - rekla je Marija.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook