Brutalni zločin koji je šokirao Njemačku

Sjećate se Bosanca koji je ubio bivšu ženu i vezao njenog sina? Sad je priznao zašto joj je zario nož u vrat i kaje se...

Hronika12.01.18, 11:48h

Sjećate se Bosanca koji je ubio bivšu ženu i vezao njenog sina? Sad je priznao zašto joj je zario nož u vrat i kaje se...
Ovo brutalno ubistvo koje je šokiralo njemačku javnost desilo se u maju nakon čega je Edin bio u bjekstvu dva dana

 

Nakon fatalnog napada nožem na Michelle E. u njenom stanu u Heiligenseeu, tridesetdvogodišnji državljanin BiH Edin A. i bivši Michellin suprug pred Okružnim sudom u Berlinu priznao je zločin, piše portal Bz-berlin.de, a prenosi Faktor.

 

Edin je pognute glave tokom prizanja kazao da ne zna šta mu se desilo, te da je uzeo nož i zario ga svojoj bivšoj supruzi u vrat. On je zbog svega toga izrazio kajanje.

 

Ovo brutalno ubistvo koje je šokiralo njemačku javnost desilo se u maju nakon čega je Edin bio u bjekstvu dva dana. Prije nego što je ubio Michelle, vezao je njenog sina u kolibi i rekao da ide da mu ubije majku.

 

Nakon hapšenja, njemačka policija je otkrila moguće motive ubistva koji su šokirali javnost. Naime, prema njihovim navodima, Edin je Michelle oženio da bi dobio stalni boravak u Njemačkoj. Bračni par se razveo prije nego što je Bosanac uspio dobiti sve potrebne papire za stalni boravak. Svojoj bivšoj supruzi zadao je smrtonosne rane nožem.

 

(Faktor.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook