Tvrdi da nema nesuglasica

Alen Islamović o navodnom sukobu: Tifa se okliznuo, pao sam preko njega, nismo se tukli!

Showbizz09.01.18, 18:18h

Alen Islamović o navodnom sukobu: Tifa se okliznuo, pao sam preko njega, nismo se tukli!
Jedan od pjevača "Bijelog dugmeta" otvoreno kaže kako su i on i Tifa svjesni da su ovakvi tračevi nezustavljivi te i ne pokušavaju "ispraviti krivu Drinu"

 

Nakon što je javnost uzdrmala priča o navodnom sukobu između Alena Islamovića i Mladena Vojičića Tife nakon novogodišnjeg nastupa u Budvi, strasti se ni danas ne smiruju.

 

Pojedini mediji objavljuju kako u svom posjedu imaju ekskluzivni snimak ove tuče, a da bi se uvjerili o kakvom se snimku radi Avaz kontaktirao Alena Islamovića koji je ovaj put ispričao opširniju priču o spornom događaju iz bekstejdža. 

 

- Danas me je nekoliko novinara zvalo i pitalo da komentiram taj snimak koji treba da procuri u javnost, a kada im kažem da ne želim objašnjavati nešto što se nije ni dogodilo, oni se utišaju. Nije ljudima zanimljiva istina, to je žalosno - Alenov je komentar na današnje naslove. 

 

Jedan od pjevača "Bijelog dugmeta" otvoreno kaže kako su i on i Tifa svjesni da su ovakvi tračevi nezustavljivi te i ne pokušavaju "ispraviti krivu Drinu". 

 

- Završili smo sa nastupom, odradili bis, poklonili se publici, i krenuli sa bine. Običaj je da Goran uvijek silazi prvi, tako je bilo i ovog puta. Tifa je išao ispred mene i u jednom trenutku se okliznuo. Krenuo sam da ga uhvatim kako ne bi pao, ali sam pao preko njega. Naravno, redari su odmah pomislili da je došlo do neke gužve, ali od toga nije bilo ništa. Pomogli su nam da ustanemo i to je bilo sve. Dole je bio takav mrak da je teško i pronaći stepenicu kako biste sigurno stali - priča Alen.

 

Snage za objašnjavanje, kako kaže, više nema.

 

Zaista nemam komentar na priče koje kruže ovih dana. To šire samo oni koji mrze "Bijelo dugme", a ne shvataju da, kada bi postojale bilo kakve nesuglasice između Tife i mene, ne bismo ni nastupali. Potpaljuju vatru bezveze, a niko ne traži pravu istinu, samo me pitaju ko je koga udario nogom, ko koga glavom, a ko koga laktom - zgrožen je Islamović. 

 

On dodaje da nikad nije bilo nikakvih rasprava ni u vezi sa pjesmama. 

 

- Kod nas se zna ko šta radi, ko šta pjeva, i to traje već dvije godine. Da nije tako, ne bismo imali pred sobom nekih 50-ak nastupa koji samo čekaju da se održe. Dakle, jednom za sva vremena, nije bilo sukoba, a kada je u pitanju video oko kojeg se digla posljednja buka, ne zanima me isti. Ukoliko i postoji, onda je montiran - otkrio je Alen. 

 

(Avaz, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook