Savez 'pogodio u sridu'

Blažević o izboru Prosinečkog: Sve što zna, Robert je naučio od mene, napravit će rezultat koji svi očekujemo

Sport04.01.18, 16:29h

Blažević o izboru Prosinečkog: Sve što zna, Robert je naučio od mene, napravit će rezultat koji svi očekujemo
Mislim da su pogodili kako Dalmatinci kažu u sridu, Prosinečki je jedan od, ako ne i najnadareniji trener te generacije. Mislim da će on dati svu satisfakciju bh. publici koja jako vjeruje svojoj reprezentaciji

 

Bivši selektor nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević je kazao da je Prosinečki možda i jedan od najnadarenijih trenera svoje generacije, te da je Savez napravio odličan potez.

 

Slavni "Ćiro" je kazao da je Savez "pogodio u sridu".

 

"Mislim da su pogodili kako Dalmatinci kažu u sridu, Prosinečki je jedan od, ako ne i najnadareniji trener te generacije. Mislim da će on dati svu satisfakciju bh. publici koja jako vjeruje svojoj reprezentaciji jer ima svijest da je komponirana od nadarenih nogometaša. On će znati kako da izvuče maksimum koji će im omogućiti da se plasiraju na velika natjecanja, počevši od Evropskog prvenstva", kazao je Blažević.

 

S obzirom da je i sam bio selektor BiH, pitali smo Blaževića koji savjet ima za Prosinečkog.

 

"Sve što ja znam, Prosinečki je naučio od mene. Ne mogu mu dati nikakav savjet jer bih se samo ponavljao. On je inteligentan, poznavajući Roberta siguran sam da će se najbrže adaptirati i napraviti rezultat koji svi očekujemo", izjavio je Ćiro.

 

(N1, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook