IZ HELIKOPTERSKOG SERVISA RS RAZBIJAJU DILEME

Stiglo pojašnjenje - ima li skandala: Evo zašto je Svetlana Ceca Ražnatović helikopterom letjela iznad Banjaluke?!

Hronika02.01.18, 16:08h

Stiglo pojašnjenje - ima li skandala: Evo zašto je Svetlana Ceca Ražnatović helikopterom letjela iznad Banjaluke?!
U saopštenju se navodi da je let realizovan u znak zahvalnosti Ražnatovićevoj za humani gest koji je najavila, a riječ je o njenoj odluci da dio prihoda od novogodišnjeg koncerta u Banjaluci uplati u humanitrane svrhe

 

 

Helikopteri Helikopterskog servisa Republike Srpske nisu imali nijedan registrovan prekogranični let 31. decembra 2017. godine, te s toga nisu tačne tvrdnje koje su se pojavile u javnosti da je helikopterom ovog servisa iz Srbije u Srpsku doputovala pjevačica Svetlana Ražnatović.


"Snimak koji je izazvao ove tvrdnje, a koji je Ražnatovićeva emitovala na društevim mrežama, napravljen je iznad Banjaluke. Let je realizovan u okviru trenažnog leta posade Helikopterskog servisa na području Banjaluke i jedini je koji je posada imala taj i naredni dan, 1. januara 2018. godine", saopšteno je iz Helikopterskog servisa Srpske.


U saopštenju se navodi da je let realizovan u znak zahvalnosti Ražnatovićevoj za humani gest koji je najavila, a riječ je o njenoj odluci da dio prihoda od novogodišnjeg koncerta u Banjaluci uplati u humanitrane svrhe.


"Svi letovi helikoptera Helikopterskog servisa Republike Srpske registrovani su u Kontroli letova i te informacije dostupne su svima. Upravo zbog lake provjerljivosti i dostupnosti podataka o letovima Helikopterskog servisa, tvrdnje da su 31. decembra 2017. naši helikopteri korišteni po nalogu predsjednika Republike Srpske smatramo zlonamjernim", naglašava se u saopštenju iz Helikopterskog servisa Republike Srpske koji prenosi agencija SRNA.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook