FOTO/ Popularnija i od fudbalera

Kad ona uđe na stadion, više niko ne gleda fudbal! Upoznajte direktoricu marketinga FK Sarajevo

ŽENA iN30.12.17, 14:28h

Kad ona uđe na stadion, više niko ne gleda fudbal! Upoznajte direktoricu marketinga FK Sarajevo
Sa svojim pratiocima i prijateljima na Instagramu i Facebooku svako malo dijeli fotografije, koje, vjerujemo najviše obraduju muškarce, mada nisu rijetke pripadnice nježnijeg pola koje lajkaju i pozitivnim komentarima obasipaju ovu atraktivnu crnku

 

Popularnija čak i od fudbalera, složiće se mnogi. Na utakmicama publika više gleda u nju nego u ono što se događa na terenu.

 

Kako i ne bi kada ova atraktivna crnka svojim izgledom i oblinama mami uzdahe svih, od posjetilaca do igrača.

 

U pitanju je Anela Potura, direktorica marketinga Fudbalskog kluba Sarajevo.

 

Iako je, sudeći po komentarima dobra u svom poslu, ostavlja dojam gdje god se pojavi, ova ljepotica svako malo i društvene mreže "obori s nogu".

 

Sa svojim pratiocima i prijateljima na Instagramu i Facebooku svako malo dijeli fotografije, koje, vjerujemo najviše obraduju muškarce, mada nisu rijetke pripadnice nježnijeg pola koje lajkaju i pozitivnim komentarima obasipaju ovu atraktivnu crnku.

 

"U životu ništa nije realno, ali je sve moguće! Nema idealnih situacija niti formule za sreću. Podvucite crtu i krenite ispočetka jer nisu godine u vašem životu ono što vrijedi, već život u vašim godinama", napisala je Anela ispod jedne fotografije koju je prije nekoliko dana podijelila na Instagramu.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook