Sada tvrdi da mu je Facebook profil hakiran

Svećenik napisao da je 'Dino Merlin ubijao Hrvate', a njegovo pjevanje uporedio sa 'zavijanjem hodže'?!

Hronika28.12.17, 10:13h

Svećenik napisao da je 'Dino Merlin ubijao Hrvate', a njegovo pjevanje uporedio sa 'zavijanjem hodže'?!
Nakon lavine negativnih komentara, objava je izbrisana, a Sinanović tvrdi kako mu je profil hakiran

 

Penzionisani svećenik Ivica Sinanović na svom je Facebook profilu komentirao kako je Dino Merlin ubijao Hrvate i usporedio njegovo pjevanje sa zavijanjem hodže. Sad je ta objava izbrisana, a Sinanović kaže kako mu je neko hakirao profil.

 

Podsjetimo, Sinanović je na svom Facebook profilu komentirao doček Nove godine na Stradunu, na kojem će nastupati Dino Merlin.

 

"Zavijanje hodže"

 

Napisao je kako mu je žao što će Dubrovčane zabavljati pjevač iz Bosne, a njegovo pjevanje usporedio je sa zavijanjem hodže sa džamije.

 

"Dragi moji Dubrovčani! Žalim i duša mi žalosna kada čujem da vas u Novu godinu uvodi pjevač iz Bosne, Dino Merlin!


Kada već plaćate velike novce čovjeku kojeg uopće ne poznajete, mogli ste ugostiti neku hrvatsku glazbenu zvijezdu, a ovako plaćate čovjeka koji je ubijao i borio se protiv Hrvata! Njegovo zavijanje je slično zavijanju hodže s džamije pa bujrum gospari", napisao je Sinanović.

 

Hakirani profil

 

Međutim, nakon lavine negativnih komentara, objava je izbrisana, a Sinanović tvrdi kako mu je profil hakiran.

 

"Nekoliko dana sam kod kolege, don Daroslava, na blagoslovu obitelji u Ferdinandovcu, cijeli dan hodam, navečer dođem umoran kao pas i legnem u krevet. Sad mi don Daroslav pokazuje nacionalne portale i ja ne mogu vjerovati. Jutros idem na Facebook i ne mogu ući na svoj profil", rekao je za Dubrovački dnevnik.

 

Dodaje kako ovakva vrsta šale nije nimalo primjerena.

 

"Duže vrijeme nisam bio na Facebooku. Tjedan dana sam ispovijedao u Osijeku. Kad sam se vratio, imao sam polnoćku, na Božić božićnu misu, tako da nisam bio dostupan. Očito se neko 'lijepo' ponašao i čestitao mi imendan. Nisam ništa od toga napisao, zadnju poruku koju sam napisao je ona koja se odnosi na treću nedjelju Došašća, čak ni za četvrtu nisam napisao jer sam bio u gužvi", izjavio je Sinanović.

 

Kaže kako cijeli slučaj namjerava prijaviti policiji. 

 

(Index.hr, DEPO PORTAL,BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook