FOTO/ STAN UP SHOW POPULARNOG GLUMCA

Ako sinoć niste bili u krcatom Domu mladih, saznajte kako je Nikola Đuričko razgalio sarajevsku publiku

Kultura23.12.17, 08:35h

Ako sinoć niste bili u krcatom Domu mladih, saznajte kako je Nikola Đuričko razgalio sarajevsku publiku
Iako je ovaj show obećao sebi za 40. rođendan, realizovao ga je tek tri godine kasnije... Ili je tri godine skupljao hrabrost ili ga je pregazilo vrijeme, ili je... ma ko će ga znati ali nije ni važno, jer se sarajevska publika sinoć odlično zabavljala i nasmijala do suza

 

U Sarajevu je sinoć gostovao regionalno poznati glumac Nikola Đuričko koji se u dupke punom Domu mladih publici predstavio u do sada neviđenim izdanju – kroz Stand Up Show "Sve što ste oduvek hteli da znate o Džoniju, a niste smeli da ga pitate".

 

Iako je ovaj show obećao sebi za 40. rođendan, realizovao ga je tek tri godine kasnije...  Ili je tri godine skupljao hrabrost ili ga je pregazilo vrijeme, ili je... ma ko će ga znati ali nije ni važno, jer se sarajevska publika sinoć odlično zabavljala i nasmijala do suza.


Saznala je kako je Đuričko izgubio 40 klinaca, kako je u vojsci dobio dva nagradna izlaska u grad, za koliko je prodavao putovanja na Havaje, zašto je nosio helanke, te još mnogo drugih anegdota iz života ovog popularnog glumca.


Đuričko jedan od najpoznatijih glumaca na ovim prostorima sa mnogo zapaženih filmskih, TV i teatarskih uloga  poput filmova „Munje“ , „Mrtav ladan“  i „Zona Zamfirova“, serija „Montevideo, Bog te video“ i „Vratiće se rode“ te mnogih teatarskih komada. Ovo je njegov prvi stand up komad i nakon oktobarske premijere u Sava Centru u Beogradu, Đuričko je trenutno na turneji u okviru koje obilazi veliki broj gradova u regionu i inostranstvu.


Ukoliko sinoć niste bili dio ove vesele atmosfere, pogledajte u našoj fotogaleriji kako je bilo...

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook