FOTO/ VEČERAS U BUDIMPEŠTI

Lijepa Bosanka bori se za ugovor vrijedan 200.000 eura: Ne izlazim iz teretane, pazim na liniju, na svoj lični ugled i izgled...

ŽENA iN20.12.17, 13:29h

Lijepa Bosanka bori se za ugovor vrijedan 200.000 eura: Ne izlazim iz teretane, pazim na liniju, na svoj lični ugled i izgled...
Svjetski izbor "World Top Model 2017" održava se večeras u Budimpešti, gdje će se Milena zajedno sa konkurentkinjama iz 40 zemalja svijeta boriti za ovu laskavu titulu i ugovor vrijedan 200.000 eura

 

 

Milena Tunguz iz Banjaluke predstava Bosnu i Hercegovinu na najprestižnijem modnom događaju "World Top Model 2017" u Budimpešti. Tako su odlučili talijanski modni skauti svjetske agencije Major Model Management koja ima podružnice u više od 20 svjetskih modnih metropola.


Mlada Banjalučanka kaže da joj je ovo takmičenje najbolja prilika da radi na promociji sebe kao modela.


- Ne izlazim iz teretane, pazim na liniju, na svoj lični ugled i izgled. Očekujem jedno nevjerovatno iskustvo koje će mi promijeniti život, vjerujem da ću dobiti mnogo prilika za dalju karijeru. I naravno, biti predstavnik svoje države mi je nevjerovatan osjećaj, kao i zvanje Top Model of B&H, kaže Milena.


Nakon takmičenja u Budimpešti, vraća se nakratko kući u BiH, kako navodi, raduje se rođendanskom partiju na koji je pozvana.


- Modna agencija Abc Models Mgmt International obilježava 20 godina poslovanja. Obzirom da sam prve manekenske korake naučila upravo u Abc agenciji, jako se radujem odlasku na ABC BITHDAY PARTY koji će se održati 28. decmebra u klubu My Face, u Sarajevu, te što ću se sresti s mnogobrojnim kolegicama i kolegama modelima ABC generacije od 1997. do 2017 godine. To je zaista prekrasno što organizuju, prvenstveno jer je humanitarnog karaktera, a s druge strane što možemo da obnovimo kontakte, razmjenimo iskustva ali i širimo naše prijateljstvo, kako privatno tako i poslovno, ističe Milena.  


Inače, Milena Tunguz je model modne agencije Abc Models Mgmt International, koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici  i Beču.

 

Svjetski izbor "World Top Model 2017" održava se večeras u Budimpešti, gdje će se Milena zajedno sa konkurentkinjama iz 40 zemalja svijeta boriti za ovu laskavu titulu i ugovor vrijedan 200.000 eura.


Sretno!

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook