VIDEO/ 'Obračunala' se s trogodišnjakinjom

Epilog drame u banjalučkoj igraonici: Majka koja je napala tuđe dijete sama se javila policiji i poručila...

Hronika20.12.17, 18:29h

Epilog drame u banjalučkoj igraonici: Majka koja je napala tuđe dijete sama se javila policiji i poručila...
U subotu se banjalučkoj policiji obratila M.S. i prijavila da je njenu trogodišnju kćerku fizički napala nepoznata žena u toj igraonici

 


Tridesetšestogodišnjoj Banjalučanki M.Č., koja je u igraonici "Zemlja čuda" u tržnom centru "Emporium" uhvatila za ruku i odgurnula djevojčicu koja se naguravala s njenim djetetom, izdat je prekršajni nalog, potvrđeno je iz Policijske uprave Banja Luka.

 

U subotu se banjalučkoj policiji obratila M.S. i prijavila da je njenu trogodišnju kćerku fizički napala nepoznata žena u toj igraonici- prenosi Avaz.

 

-Izlaskom na lice mjesta policajci su utvrdili da je nepoznata ženska osoba, nakon što je vidjela međusobno naguravanje između djece, ušla u prostor za igru, te djevojčicu koja se naguravala sa njenim djetetom uhvatila za ruku i odgurnula je. Djevojčica je nakon toga pala u ograđeni prostor za igru, odnosno trampolinu - pojasnili su iz policije.

 

M.Č. je, kako je potvrđeno, sama došla u Policijsku upravu Banja Luka.

 

Vaspitačica u igraonici "Zemlja čuda", gdje se i desio incident, nam je telefonski rekla da zasad ne može davati nikakve izjave u vezi sa događajem u igraonici jer je u toku policijska istraga, pišu „Nezavisne novine“.

 

-Nikad nisam imala probleme u igraonici, ovo je prvi slučaj - kaže ona.

 

Žena koja se predstavila kao majka koja je zabilježena na kamerama negirala je da ju je policija tražila kako su prenijeli neki mediji, već da je sama otišla u policiju.

 

A kako piše ATV, žena im je rekla "da je nekoliko puta opominjala radnicu u igraonici da se djeca tuku i da je radnica kasno reagovala, a da se na snimku vidi samo dio onoga što se dešavalo u igraonici".

 

Psiholog Aleksandar Milić smatra da bi djeca trebalo da budu u kontaktu jedni s drugima, ali njihovi postupci u tom uzrastu nedovoljno su kontrolisani, zbog čega treba da su pod stalnim nadzorom.

 

-Prirodno je da roditelj stane u odbranu svog djeteta, ali nije u redu da se to nasiljem rješava. To je nekontrolisano i na kraju protivzakonito ponašanje i takva agresivnost je krajnje neprimjerena. Osoba koja je nekontrolisano impulsivna djetetu nikako ne daje pozitivan primjer - ističe Milić.

 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook