DO DETALJA ISPRIČAO GNUSNI ZLOČIN

Otkrivena policijska tajna: Zoran Marjanović progovorio u zatvorskoj ćeliji, priznao da je ubio Jelenu!

Hronika16.12.17, 20:24h

Otkrivena policijska tajna: Zoran Marjanović progovorio u zatvorskoj ćeliji, priznao da je ubio Jelenu!
Iskusni operativac je tokom boravka u ćeliji uspješno glumio uhapšenog kriminalca i tako je zadobio Zoranovo povjerenje, da bi u jednom trenutku Zoran priznao i do detalja ispričao kako je izvršio gnusni zločin

 


Zoran Marjanović je priznao ubistvo supruge Jelene Marjanović! On je zločin priznao inspektoru koji je ubačen u njegovu ćeliju, otkrio je Informer.


Naime, iskusni operativac je tokom boravka u ćeliji uspješno glumio uhapšenog kriminalca i tako je zadobio Zoranovo povjerenje, da bi u jednom trenutku Zoran priznao i do detalja ispričao kako je izvršio gnusni zločin.


Policijski inspektor je bio ozvučen i Zoranov iskaz je snimljen, ali taj dokaz ne može da se koristi na sudu. Ipak, on je potvrda da je s pravom uhapšen kao glavni osumnjičeni za Jelenino ubistvo, navodi izvor iz policije. 


Ipak, ukoliko tužilaštvo u periodu od šest mjeseci od pokretanja istrage ne podigne optužnicu, za šta rok ističe 15. marta, Marjanović će biti pušten na slobodu

 
Inače, kao što je već poznato, tokom istrage Zoran je pao na poligrafu, a tereti ga trag blata na njegovim farmerkama, koji je identičan onom na mjestu ubistva, kao i njegov DNK na blatu na kosi mrtve Jelene, što ga direktno dovodi u vezu sa njenim ubistvom.


 Zereti za teško ubistvo, za šta mu prijeti do 40 godina zatvora. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook