NAKON ŠTO MORA VRATITI 360.000 KUNA

Vlatka Pokos otkriva nove detalje o životu s Radeljakom: Trebala sam i ja biti mrtva kao Ena...

Showbizz12.12.17, 11:49h

Vlatka Pokos otkriva nove detalje o životu s Radeljakom: Trebala sam i ja biti mrtva kao Ena...
- Svi znamo da je Ena, nažalost, mrtva. Očito sam i ja trebala biti, ali usudila sam se preživjeti pa sad plaćam, poručuje Vlatka Pokos

 

Voditeljica Vlatka Pokos (45) prema novoj, pravomoćnoj presudi zagrebačkog Županijskog suda, Leu Radeljaku (34) mora vratiti 306.000 kuna. Sin njezinog bivšeg partnera Josipa Radeljaka (73) tužio ju je jer je trošila novac s kartice tekućeg računa za vrijeme njihovog braka.


"Dakle, mene je bivši suprug uz pomoć svog sina tužio za novac koji sam trošila za vrijeme našeg braka. Novac koji je potrošen na hranu, kućne potrepštine, Lanine aktivnosti.... Ukratko, život. Ja sam na u prvostupanjskoj presudi oslobođena, što je sasvim logično. Bila sam njegova žena i mama maloj Lani, koju sam odgojila. A onda su tri zene na Županijskom sudu, Suzana Kapustić, Karlota Posavec i Jadranka Pravaš, odlučile da sam ja taj novac ukrala Leu Radeljaku i da mu ga moram vratiti s pripadajućim kamatama. Dakle, moram bivšem posinku vratiti novac njegovog oca, koji sam trošila na naš zajednički život tijekom braka. Divno, zar ne?", napisala je Vlatka, prenosi 100posto.hr.


Za 24sata pojasnila je kako je Radeljak svu imovinu prebacio na sina pa je on formalni vlasnik kartice koju je koristila.


- Riječ je o hrani, potrepštinama za kuću i stanove na moru i u Zagrebu, Lanine aktivnosti, poput jahanja i baleta, odjeću, benzin, putovanja na more, moje osobne potrebe, kao što su frizer, kozmetičar, pilates, naše izlete, igračke itd. Sve ono na što ljudi troše novac tijekom života", rekla je za 24sata Vlatka, koja Radeljaku mora platiti 306.000 kuna plus trošak parničnog postupka u iznosu od 59 tisuća kuna te Leu Radeljaku trošak žalbe u iznosu od 9000 kuna - novac, koji, kako kaže, ona nema.

 

"Tužno je što Leo Radeljak ponosno kroči stopama svoga oca, koji je opljačkao njegovu majku Bebu Lončar te fizički i psihički zlostavljao. Svi znamo da je Ena, nažalost, mrtva. Očito sam i ja trebala biti, ali usudila sam se preživjeti pa sad plaćam. Leo na duši ima teške grijehe svoga oca, a danas ima 35 godina i trebao bi preispitati svoj život i savjest. Ukoliko je ima. I objasniti svojoj sestri zašto sudjeluje u prljavim rabotama svoga oca. Naravno, u normalnoj državi on se ne bi mogao iživljavati na meni, ali u korumpiranom Apsurdistanu ima svesrdnu pomoć korumpiranih i pokvarenih sudaca i sutkinja. Ja nisam jedina, ali jedna sam od poznatijih žrtava hrvatskog pravosuđa. Hrvatski suci, očistite smeće u svojim redovima. Ukoliko još postoji netko pošten", napisala je Vlatka, koja je prošle godine otišla živjeti u Kanadu.

 

U Torontu, navodno, studira te radi u agenciji za nekretnine.

 

(100posto.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook