Porodica nije ništa znala

Nakon što je porodici javljeno da je mrtav: Omer Čeliković telefonom potvrdio da je živ

Hronika07.12.17, 20:53h

Nakon što je porodici javljeno da je mrtav: Omer Čeliković telefonom potvrdio da je živ
Omer Čeliković rodom je iz Tinje kod Srebrenika, živi u Švicarskoj, a u rodno mjesto često dolazi jer je u penziji

 

Omer Čeliković (57), koga je porodica od jučer tražila i plašila se da je mrtav, javio je da je živ, potvrdio je za Faktor njegov brat Rizah Čeliković.

 

Porodica nije ništa znala o Omeru od jučer ujutro kada je na Facebooku objavio fotografiju iz restorana Pavković, koji se nalazi u mjestu Krnjevo, na autoputu Beograd - Niš.

 

- Vidio je da ga tražimo i javio se supruzi i sinu koji žive u Švicarskoj. Ja se još s njima nisam čuo, ali su mi rekli da je živ i da je još na putu. Gdje se tačno nalazi, ne znam, ali sam barem siguran da je živ - ispričao je Rizah Čeliković.

 

Omer Čeliković rodom je iz Tinje kod Srebrenika, živi u Švicarskoj, a u rodno mjesto često dolazi jer je u penziji.

 

Porodica je bila veoma zabrinuta zbog nestanka jer je Omerova supruga jučer oko 10 sati dobila poruku sa srbijanskog broja mobitela u kojoj piše da je on poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bugarskoj. To se, ipak, pokazalo kao lažna informacija.

 

(Faktor, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/az)Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!